Olen täällä vaikka olenkin ollut blogihiljaa. Aika ei meinaa riittää mihinkään. Siis IIK.

Ja ajatella, olen KOTONA muksujen kanssa. En edes töissä! Siis tällähetkellä. Parin viikon päästä taas viikoksi ja sitten taas joskus... Viimeistään ensi kesänä! Mukavaa kun välillä saan mennä töihin rentoutumaan. Vaikka onkin ihanaa olla kotona lasten kanssa niin silti NAUTIN työpäivistä. Ainakin kun niitä on silleen harvakseltaan!

Meillä ei ole tapahtunut mitään arkea kummempaa. Rakentelijasta on tullut koululainen. Ekaluokka on mukavaa vaikkakin välitunnit ovat LIIAN lyhyitä. Innolla odotetaan kolmatta luokkaa, koska silloin alkaa PUUkäsityöt! Läksyt ovat tylsiä kun äitee pakottaa! Keskittymiskyky ei oikein riitä. On vielä niin pieni! Kohta juhlitaan 7v. synttäreitä!!!

Rinsessa on kerholainen. Iloinen sellainen. Omaa mahtavan taidon kiukutella. Tykkää hameista ja niitähän prinsessat pitävät aina ja AINA. Melkein saunassakin! Tiesitkös sitä!!!  Vaatteita vaihdetaan noin 4 kertaa päivässä (ainakin).  Mutta niin ihana!!!

Pienin on oppinut tepastelemaan! Pahuuksiin on menossa... Utelias poika ja kiireinen kuin mikä. Luulisi että kun on pienin ja hitain , olisi oppinut pikkusen odottamaan vuoroaan. Mutta EI tämä on näistä kiireisin! Ja ilmaisee sen hyvinkin kovaa ja päättäväisesti!

Mutta onneksi myrskyn jälkeen paistaa taas aurinko!!!

T. Minna