Taas ollaan torstaissa. Päivät mennä hurahtaa eteenpäin. Tänään on pojan viimeinen kerhopäivä. Siitäkin kai huomaa jo sen että kesä on tulossa. Voi kun kesälläkin olisi joku paikka minne voisi Roopen laittaa pariksi tunniksi hoitoon niin ettei tarvitsisi miettiä että mitäs sille oikein keksis tekemistä. No onneksi herra on helpompi, leikkii kiltimmin yksinkin! Neiti on ihan erilainen pakkaus!

Sain muuten uusia Joriinin juuria, sain ne jopa istutettua tuonne kukkapenkkiin. Sitten ei muuta kuin odottamaan uuden alkua. Pikkusia lehdyköitä rupeaa nousemaan pojan omastakin kukkamaasta. Toivottavasti antaa rauhassa kasvaa kukkasiksi saakka. Hyvin on nyt vielä jaksanut hoidella sitä!

Onneksi miehellä on huomenna vapaa päivä. Saa itsekkin pikkusen lepuutettua hermoja kun ei tarvii sitte ite koko ajan komennella lapsia! Isäkin välillä!! Meillä on kyllä hirveä määrä asioita hoidettavana huomenna. Pojan korvakontrollikin on, saas nähdä että vieläkö se lääräri meitä putkitusjonoon on laittamassa.

Mutta nyt täytyy mennä laittamaan pojan vaatteita, ollaan menossa kerhon kevätjuhlaan vielä illalla ja olis ihan kiva jos olis jotain nättiä päällä!!! Niin ja äitikin vois laittaa itseään, on taas kuin mikäkin harakanpesä!!! No, kukas minua täällä kotona katselisi...

Mutta toivottelen oikein kaunista viikonloppua jollen enää tänne ennätä kiireiltäni...

Terveisin Minna : )