Mikä lepopäivä??
Aamu alkoi NIIN rauhallisesti. Ihanaa hiljaisuutta. Sängyssä sai ihan rauhakseen kiskotella ja vanutella. Ei ollut kiirettä nousta sängystä ei kiukuttelua alakerrasta, ihanan hiljaista!
Aamupalan (mikä nautittiin myöhään) mies päätti lähteä virapeli työmaan tarkastukseen, ja sieltä halille keilaamaan. Minä jäin yksin kotiin. Ihanaa!! Mutta sitten erehdyin ottamaan puhelimen käteen. Soitin mummilaan missä lapsen olivat yökylässä. Pappa kertoi, että kaikki on mennyt hyvin, ovat syömässä juuri. Mutta jos vaikka HETI tulisit hakemaan muksut kotiin. Jee, ja kun minun piti mennä katsomaan hallille miehen kisaa. Ei siis siitä tullut mitään. No lapset ovat onneksi kilttejä vaikka ovatkin olleet yökylässä. Mummilassa kyläily onnistuu kaikista parhaiten. Rytmi pysyy normaalina ja normaalia ruokaakin ovat syöneet. En halua mitenkään appiukkoa mollata, mutta kun siellä syödäänkin milloin sattuu ja mitä sattuu. Lapset kiukuttelevat sieltä tullessa ihan hirveästi, tietysti miksi ei. Kauhea nälkä ja unenpuute. Jos ei syödä muutakuin nakkia ja pillimehua nii mikä jottei nälkähän siinä tulee!!!
Mutta on oikeesti ihanaa kun on lapsilla mummeja ja pappoja jotka hoitaa!!!

Me olimme eilen miehen kanssa vapaalla. Ensin keilaamassa ja sitten elokuvissa. Kyllä se uusi Bondi oli ihan katsottava. Kyllä sitä katsoisi vaikka mitä, kun kerrankin pääsee oikein elokuviin! Mutta päätin kyllä jo aikoja sitten että uusimman Vareksen menen katsomaan. Jos vaikka itsekin vilahtaisin kuvissa. Johan jo se on hyvä syy mennä katsomaan kuva!

Tänään vietämme maailmanlaajuista kynttilänpäivää, sytytämme kynttilän paikallista aikaa klo19-20 muistaaksemme ja kunnioittaaksemme kaikkia kuolleita lapsia. Meidänkin ikkunalla palaa kynttilä Roosan muistolle.
Tässä pätkä jossa lisää tietoa tapahtumasta:
"Held annually the second Sunday in December, this year December 10, The
Compassionate Friends Worldwide Candle Lighting unites family and friends
around the globe as they light candles for one hour to honor and remember
children who have died at any age from any cause. As candles are lit at 7
p.m. local time, hundreds of thousands of persons commemorate and honor
children in a way that transcends all ethnic, cultural, religious, and
political boundaries.

Believed to be the largest mass candle lighting on the globe, the
Worldwide
Candle Lighting creates a virtual 24-hour wave of light as it moves from
time zone to time zone. Hundreds of formal candle lighting events are held
and thousands of informal candle lightings are conducted in homes as
families gather in quiet remembrance of children who have died, but will
never be forgotten."

Kaunista kynttilöiden valaisemaa iltaa kaikille
Terveisin Minna