Ennenkin olen tästä valittanut, mutta kun päivät katoavat taas minulta! Ajatella TAAS on maanantai. Juuri tuli vasta viikonloppu ja nyt on taas arki! No, meillä oli kyllä aikamoista menoa koko viikonloppu. Ensin kylään tätin luokse, sitten Roopen kerhokaverin luokse (asuvat sopivasti naapurustossa) ja sitten vielä synttäreitä/nimppareita viettämään sukulaisiin!! Niin ja tuossa välissä Mika kävi keilaamassakin kisaa kaksi kertaa. No, tämä viikkokin menee "huiniessa". Joka paikkaan on pyydetty kylään ja mummuakin pitäisi keritä katsomaan! Miten ihmeessä muut ihmiset saavat kaikki kyläilyt sovitettua ns. normaalin elämän sekaan?? Meillä ei tunnu nuo tunnit päivässä riittävän!
Kaksi viikkoa vielä niin sitten alkaa miehen talviloma, toivottavasti silloin vielä on näin kauniita kevätilmoja! Siis aivan ihanaa, pari astetta pakkasta, aurinko kiiltää hangilla ja oikeasti on kaunista! Kevättä ilmassa ja rinnassa! Ainoastaan pää ei tunnu kestävän kevättä. Kun tuo ihana aurinko paistaa kirkkaasti hangille silmiin ottaa ja sitten tuuppaa migreeni! Vaikka kuinka nautinkin keväästä, niin silti inhoan sitä! Vuodenajoista pahin juuri tuon migreenin takia! Onneksi aurinkolasit helpottavat edes hiukan!
Muksujen kanssa pihalla oloa ja tappelua. Roope nauttii pihalla olosta nyt oikein kunnolla kun lumi on sen verran pehmeää että hän saa siitä "tiiliä"=lumipaloja. Tiilistää kuulemma keittiötä mein talon seinustalle!
Ainoastaan Ronja on se hankalampi tapaus. Nyt kun neiti oikein urakalla on ruvennut itse riisuuntumaan pakkaa tekemään sitä myös pihalla! Pipo ja hanskat eivät meinaa millään pysyä neidin päällä. Ronjan kanssa ollaankin sitten vain n. puoli tuntia ulkona, kun äitee sitten kyllästyy jatkuvaan pukemiseen!!! Taidan laittaa ilmastointiteipillä hanskat haalareihin kiinni jotta neiti ei saisi niitä pois!!!

Nyt täytyy palata arkeen ja mennä ripustelemaan pyykit kuivumaan! Miksi ihmeessä tuota konetta joutuu kokoajan pyörittämään, mistä nuo kaikki likavaatteet tulee?????


Pyykkeihin piiloutuneena ihanaa päivän jatkoa toivotteleepi Minna : )