Ihanaa vihdoin loma! Lomaa virallisesti tietenkin miehellä, mutta siinä sivussa siipeilen minäkin. Ollaanhan sentään lähdössä lomareissullekin! JEE!!!
Vaihtelua kotiäidin arkeen. Ei tarvitse noin viikkoon pyörittää pesukonetta. Ainakaan omaa, ollaan menossa täti-kullan luokse (ihan ulkomaille asti), tätillä on kummallinen tarve aina pestä meidänkin pyykkiä vaikka varaankin vaatteita mukaan niin että pärjätään vaikkei vanhoja pestäisikään! Mutta täti hössöttää!!!!
Piti varmistaa oikein "lupa" saapua kylään, kun meillä EDELLEEN podetaan. Isukki ja pikkumies ovat mahat ruikulilla, onneksi kyllä helpottamaan päin jo (kiitos Lactophiluksen). Ei sitä ehdointahdoin halua aiheuttaa sairauksia muille, ainakaan kun setä on ollut oikeasti TODELLA sairas. Oli setä saanut lääkäriltä ns. terveen paperit. Mutta silti vakavan sairauden ja sen hoidon aiheuttamat olotilat eivät ainakaan helpotu lisätaudeilla. Mutta täti suorastaan komensi meitä tulemaan heille! Enkä kyllä uskalla hanttiin laittaa, on sen verran kova komentamaan tuo täti!

Viimeisiä tavaroita koitan laukkuihin (siis niihin miljoonaan, taitaa olla sukuvika tuokin että täytyy melkein kirjahyllyä myöten kaikki pakata mukaan) ahtaa. Miten näitä "pakollisia" tavaroita on muka näin paljon? Eikö ihminen muka vähemmällä pärjää????? KYSYN VAAN???

Mutta mutta Haluan toivottaa kaikille oikein keväistä talvilomaviikkoa! Meillä kyllä kevään tulo siirtyi hieman kun tuolta taivaalta sataa lunta/räntää kuin mistäkin!!
Voikaa hyvin T. Minna : )