On kovin kesäinen ilma tuolla ulkona. Itseasiassa ollut kyllä jo muutaman päivän. Ja ne Pionit joista valitin, kyllä sieltä edes muutama pikkuinen verso löytyy... Mutta Joriinit (tunnetaan myös nimellä Daalia) on kyllä mennyttä kalua. Olivat kellarissa mädäntyneet. Taisi olla viime syksy niille aivan liikaa, oli niin kosteaa etten saanut niitä tarpeeksi kuivaksi, enää miillä saa vain kompostiin täytettä. No jos vaikka äiteeltä heruisi pieni juurakko niin pääsen taas uuteen alkuun. Ovat muuten kaksi suosikki perenaani! Ja toivottavasti saisin molempia ihailla kesällä.

Käytiin sitten miehen kanssa moottoripyöräreissulla. Anoppi tuli vahtimaan lapsukaisia niin pääsimme kevään ensi reissun tekemään. Ollaan suunniteltu jos lähdettäisiin kesällä pidemmälle matkalle, pari kolme päivää, siinä saisi oikein kunnolla nauttia! Kunhan miehenkin kesäloma alkaa!! Pitäisi hankkia kypäräpuhelin, hankalaa tuo kommunikointi muuten. Vielä ei sopivaa ole löytynyt, mutta kyllä vielä kerkee!!!!

Vesirokko on jo voiton puolella. Itselläni ei näppylöitä löytänyt, mutta kutinaa riittää. Mahdankohan kutista ku muksutkin kutiaa. Kaksin aina kaunihimpi, tai jotain... Mutta yllättäen nuhaa pukkaa päälle. Mulla on nenä taas ihan tukossa. Ei sitten kato sitä täysin tervettä päivää tule vielä. Mutta ei juhannus vielä olekkaan. Kun kerran olen päättänyt että meillä ollaan sitten juhannukseksi parannuttu, niin aikaa vielä riittää sairastaa!!!

Nyt pitää mennä keittämään kahvia, pahasti hammasta jo kolottaa. Pojat ovat olleet parturissa, niin on komiat kesätukat molemmilla. Tarttis pikkusen nyrsiä tota omaa etutukkaa kun silmille pakkaa. Mutta kunhan tuo neiti paranisi niin neitikin joutaisi parturiin. Samaa tukkamallia en meinaa kyllä neidille mikä pojilla on, vaikka poika sitä ehdottikin joskus. Taitaisi mummut pyllyillensä lentää jos neidille oltaisiin leikattu millisiili. No, eipä iskä antaisi leikata kun on sitä mieltä että tytöillä pitää olla pitkä tukka. Senkös munkin tukka mahtaa olla jo näin pitkä?? Laiskuutta mulla tuo tukka pitkänä roikkuu. Se on niin helppo sitaista ponnarille. Siihen ei tarttee käyttää mitään tököttejä että kehtaa ihmistenilmoille mennä. Mulla on aikanani ollut lyhyin tukkamalli n.3cm. Ja kaikkea tämän väliltä. Silloin kun mulla oli lyhyt tukka niin se oli kuin harakanpesä JOS siihen ei laittanut geeliä ja kiinnettä, niillä sen sai oikoseen. Liian vaivalloista meikäläiselle. Kunhan joku sen viitsisi värjätä niin olisin oikeinkin tyytyväinen!!!

Mutta toivottelen oikein kaunista päivänjatkoa kaikille
T. Minna : )