Oli niin keväinen ilmä tänään, ihan kuin maaliskuussa. Kait  sitä kohta voi jo tiirailla ojan reunoja leskenlehdenkukkia bongaillen. Toivottavasti ei ihan sentään vielä!
Eilisen melkein sateisen plussapäivän jälkeen, tänään painui lämpötila alle nollan. Vaikkakin pakkasta on ollut vain aste pari, niin se on riittävästi. Ainoa huonopuoli tosiaankin on se, että kun sitä lunta tuli sunnuntaina ja maanantaina ja eilen oli plussa keli, niin osa lumesta sulasi sohjoksi. Tänään kun on ollut pakkasta niin se sohjo jäätyi ja nyt on liukasta, tien pinnat ihan kropoiset. Kamalaa liikkua, saa olla tosi varovainen!!!
Mutta ONNEKSI on TALVI edelleen.

Tänään tuli sairaalasta kutsu siihen Roopen leikkaukseen. Paniikki jyllää. Pakko koittaa olla ihan normaali, kun Roopelle selittää et miksi sinne sairaalaan ollaan menossa ja mitä siellä tehdään. Muutenhan poikakin saa hepulin ja sitten ollaankin vaikeuksissa. Mites sitten poika saadaan sairaalaan! Sairaalassa pitäis olla jo aamulla klo 7.30, onpas aikaisin kun äiti on normaalisti herännytkin vasta siinä klo 8-9. Niin ja lapset tietenkin, muksut meillä nuo herätykset hoitaa. Äiti herää kun muksut herättää!!!
Mitäs minä turhaan ennen herään, kun ei kerran ole pakko!!!

No, vietetään nyt sitten rauhallinen ja rentouttava ilta, saunan merkeissä!!!
Mies lähtee huomenna työkavereitten kanssa laivalle, on jokin osastomeettinki. Hirveää tuulta ne lupailee huomiseksi, se ei ole hirveän kivaa, ainakaan miehelle! On sitten tod.näk. TOSI kipeä tullessaan koriin pe-illalla! Niin ja lauantaina hää lähtee keilaamaan Hankoon. Ei tietenkään ole silloinkaan koko päivänä kotona, lähtee pirun aikaisin ja tulee myöhään! Minä yksin lasten kanssa, tarvii koittaa jotain kivaa kehitellä! Jos änkeäisi kylään johonkin.
Onneksi on edes maanantaina pekkasella, laatuaikaa perheen kanssa. Roopen kanssa tarvis kyllä käydä neuvolassa ja labrassa. Mutta muuten laatua, toivottavasti. Mulla kun on paha tapa kehittää riitaa aina kun on jotain erikoista tulossa. Jännityksen piikkiin kaikki!!!

Mutta nyt pikku kakkosen pariin! Palaillaan!
T: Minna : )