Jaa-a tiedä siitä sitten... Lepo on ollut kovin kaukana. Olimme "nauttimassa" TiTi-nallen, Tau-nallen ja Riitan seurasta tänään. Lapsen nauttivat ihan kympillä, mutta äitee tunsi pienoista pakokauhua siellä väentungoksessa! Nyt on nallejen tahdissa tansittu ja laulettu ja nallet on vielä halattukin!!! Ja kuvattu! On NIIN ihania!!! Ja palttiarallaa tuhat muutakin ihmistä oli mein kanssa samaa mieltä!!!
Ja kun on pitkään odottanut siis neiti jo pari päivää, niin saatatte kuvitella mikä määrä perhosia on mahassa ja muurahaisia pöksyissä ennenkuin paikalle edes lähdettiin... Ei mennyt mikään järkipuhekkaan perille saakka, neitin kanssa sai tahia useampaankin otteeseen! Nyt on helppo ja kiva olla!!!

Äiteelläkin on. Niin masuasukkaan puolesta, edes tämän viikonlopun. Eilen oli neuvola ja sydänäänet kuuluivat hyvin, ja asukkikin oli kovin menevällä päällä kun ei olisi millään malttanut olla sen aikaa edes paikallaan jotta äitee kuulisi sykkeen kunnolla.
Mutta kuultu on ja helpotuksen itkukin on jo itketty, miehellekin!!!

Taas kestää pari päivää kiukuttelematta, siis tuosta asiasta. Ja parin viikon päästä ultra. SItä ennen ehtiikin sitten jo kehittää kunnon paniikin!!!

Siihen saakka jos ei sitten ennen törmätä!!