Kas kun vuosi vaihtui, niin näytti vaihtuvan uusi ilme vuodatukseenkin.
Minuun ei tämä nyt niin kamalasti vaikuta kun käytän tätä niin harvoin, välillä liiankin harvoin! Nolostunut SORI, mikäli minulla enää lukijoita onkaan, liekö ollutkaan, kommenttien puuttuessa.

Vuosi alkoi oikein kauniissa lumisessa maastossa. Ihanaa kun on lasten kanssa saanut touhuta ulkona siis lumessa. Ja ollaan päästy luistelemaankin, oikein järven jäälle!!! Isommat oppivat oikein hienosti luistelemaan, rakentelija "silleen ihan oikein liukumalla", niin kuin hän itse silmät innosta loistaen kertoi! Cool
Neitikin osaa jo pikkusen. Apulaatikon kanssa hienosti, mutta yksin ei uskalla vielä liikkua jäällä. Mutta tänä vuonna on neidillä ekaa kertaa luistimet jalassa joten se sallittakoot... Hymy.

Meidän vauva osaa jo käänytä mahalleen, vauva osaa nukkua jo koko yön heräämättä, meidän vauva syö jo perunaa. Meidän vauva kasvaa aivan liian nopeasti! Meillä ei ole enää kohta vauvaa!!!
Meidän vauva kasvoi kuukaudessa 1,3kg ja 3,8cm. Ei mikään ihme että äiteeltä ei riitä maitoa rinnoista. Meidän vauva ei ole enää pieni, meidän vauva istuu niin tomerasti selkä suorassa ja pää tukevasti pystyssä. Meidän vauva ei viihdy selällään, jos on lattialla on heti mahallaan ja jos on sylissä pitää saada maitoa pullosta tai sitten pitää pöhkiä pystyyn istymaan! Meillä ei ole kohta enää vauvaa!!! Meidän vauva kasvaa pian isoksi pojaksi! Sellainen se meidän vauva on, 4 ja ½ kuukautta! IHANA!!!

Loppu vuosi oli varsinaista hulabaloota, mennä pöristiin kuin mitkäkin mehiläiset. Ehdin jo pelätä että pystyykö sitä lainkaan rauhoittumaan, mutta onneksi oli tuo joulutauko. Se nollasi vauhdin. Mutta kyllä sitten jo viime viikolla kaipasi takaisin arjen rutiineihin. Huomasi että isommat ovat olleet liikaa toistensa seurassa kun joka asiasta piti kinata ja pienestäkin syystä pistettiin painiksi. Kyllä hermot olivat tiukilla äiteellä. Pienet harmaat aivosolut koittivat kehittää ohjelmaa. Onneksi edes rakentaja viihtyy pihalla, ainakin silloin kun siellä oli vielä lunta. Mutta tuo meidän neiti on niin rinsessa ettei hää siellä kovin viihdy, kun on kylmää ja märkää... Nyt siellä vasta märkää onkin... (katsos kun meillä sateli vettä yöllä ja nyt lumi läks ja tilalla jääpinta pihalla missä on liukkaita lätäköitä!)


Puh, nyt taidan kipaista kupin kahvia ja nauttia hiljaisuudesta!
Katsokaas kun mein neiti sai virikehoitipaikan naapurista. Pääsee parhaan kaverinsa luokse leikkimään joka maanantai. Tänään on eka päivä! Mulla on melkein lapsivapaataaikaa. Kissa kyllä kiusaa kun sillä(kään) ei ole mitään tekemistä kun ulkona on niin märkää...Jalka suussa
Ja meidän vauva nukkuu rekkamiehen unta autossa...

Eli se kahvikupillinen ansaittu, kaksi koneellista pestyä pyykkiä ja ensimmäinen jo viikattu kaappeihinkin, kuivausrummun kautta tietenkin!!!


Oikein hyvää tämän vuoden alkua
ja
toivotaan että vuodesta tulee hyvä!!!