Taas kaipailen aikaa!! Mihin ihmeeseen se katoaa. Valuu kuin kuiva hiekka sormien lovitse. Sama ilmiö käypi kukkarossakin, että jossain meidän talossa on varmaan joku musta aukko mihin kaikki katoaa. Kun en löydä vaikka kuinka haen!!!
Niin ja tuolla ulkona lumi kokee näköjään saman kohtalon... katoaa. Sekin vielä!!! Perskules sentään!
Muutama päivä oli niin kaunista ja iloista, nyt ränneistä taas lirisee vesi täyttä häkää. Booring!!!

Tiiättekös olen tehnyt uuden vuoden lupauksen. Ensimmäisen varmaan kymmeneen vuoteen!
No, lupaus on juuri se mitä kaikki arvaakin. Sama jonka monet varmaankin tuhannet muutkin tekevät uutena vuotena. Se on slut nyt. Ei sauhua meillä enää tupakki. Enää sauhuaa vain katolla piippu tai emäntä kiukkusena. Ja tuo saattaakin olla yleistä näinä aikoina.
Tänään on 6. päivä ilman sauhun sauhua. Apukeinoina kotoa löytyy purkaa, kielenalus tablettia ja jopa laastaria. Laastari on mun ehdoton bestis. Purkka maistuu hirveältä ja se tabletti, se vasta kuulkaas kamala oli. YÖK. Ei mun juttu! Laastari on!!!

Tavoitteena on päivä kerrallaan. Ihan niinkuin kaikessa muussakin miun elämisessä. Enempää kun ei pysty. Ja se riittää!!!

Vitsit että lapset on sitten ihania! Pidin tuossa pikkuisen tauon kun piti muo ihanaiset syötellä ja passittaa se pojan pallero kerhoon. Ruokailukin onnistui suht´hyvin mutta sitten kerhoon lähtemisessä HIRVAÄ stoppi päälle. Innokkaasti kyllä neuvoi kerhoeväiden teossa, mutta kun olisi pitänyt laittaa ulkovaatteet päälle niin sitten sattuu kurkku ja sitten masu. No, jos kerran on NIIN kipeä niin eihän sitten pysty leikkimäänkään, eikä ulos nyt ainakaan. Niin ja pappa ja Sirukaan ei sitten voi tulla illalla kun kerran on NIIN kipeä!!! Viimeinen tehosi, sitten ei oltukkaan enää yhtään kipeitä ja vaatteet menivät päälle alta aika yksikön. Että pientäkö kiristystä!!
Ja neidillä on NIIN hirveä uhma, että tuntuu kuin seinille puhuisi. Vaikka mitä pyytäisi tekemään ei mene jakeluun saatika mitään kieltoa ei tietenkään voi totella. Pikkusenkos on välillä pinna tiukalla. Ja sitten kuuluu jostain nurkan takaa "Äitiltä menee heemo." Lohduttavaa vai mitä!!!

Nyt nautin HYVÄLLÄ omallatunnolla muutaman suklaapalan ja pari kuppia kahvia.

Treffaillaan t. Minna : )