Eihän minulla enää lukijoitakaan voi olla. Juuri huomasin että olen ollut melkein vuoden hiljaa. Vuoden, kylläpäs aika on mennyt kovaa!

Meillä aika menee töitten, koulun, kerhon, hoidon ja remontin tahdissa. Tuntuu että aikaa mitataan vain näiden tahdissa. Silloin kun Iskä aloitti työt Turussa, Milloin koulu alkoi tai kun mietitään että milloin mitäkin tapahtui, niin oliko se ennen lattian valua, ennen toisen kerroksen valmistumista tai ennen maalailua. Tai suurimpana kenties kumminkin ennen tai jälkeen kotiin muuton (ekm tai jkm ) Meille valmistuu 3 makkaria ja äidin oma valtakunta=kodinhoitohuone. Sitten joskus kunhan keritään!

Minä pakerran joko kotona töissä tai töissä töissä. Ihan niinkuin iskäkin! Enemmän oon kummkinkin kotona kuin isäntä. Tulevaisuus on avointa, ehkä se on se minun osa työelämässä, sijaisuuksia, lomituksia ehkä välillä pikkasen pitempiäkin pätkiä! Katsotaan nyt!!! Positiivista on että tykkään työstäni  ja olen jotain osannut tehdä siellä kun aina jotain on tiedossa, siis töissä.

Lapsukaiset siis ne ihanaiset riiviöt. Kasvavat kuin rikkaruoho.

Remontoija tekee edelleen samaa mitä on aina tehnyt, tällä hetkellä laajentaa omaa mökkiään, mahtaakohan muuttaa sinne joskus? Ja koittaa käydä kouluakin jossain välissä, taitaa edelleen ola sitä mieltä että koulu haittaa töitä. Sai kuvansakin oikein isoon lehteenkin kun rakentaa niin paljon. Mutta ei kait se omena VOI kauas pudota!

Rinsessa käy hoidossa, kerhossa ja baletissa. Ja on edelleen niin rinsessa kuin vain voi olla! Siis sellainen joka voi kerätä madot ja hämähäkit taskuun ja pomppia kummareissa mekko päällä kuralätäköissä. Balleriinan alku, ehkä hieman jäykänlainen sellainen, mutta niin tosissaan. Olettekos nähneet sen mainoksen jossa pieni tyttö liimaa kuvansa taitoluistelijan päälle haaveillen. Meidän neiti katsoi ihna samanlaisella ilmeellä opettajaansa balettitunnilla! Se korvaa kaiken, ainakin tiedän että neiti tykkää! Hippasen tyyriin puoleinen tuo elitilisti harrastus. Kerran viikossa 30min maksaa syksyltä jo 65€. Ajatella! Ja keväältä uudelleen!!! Mutta kun tykkää!!!

Pienin on sellainen touhupylly että jotta! Phiuh! Olenkohan joskus ajatellut asiani loppuun asti. Jos isoveljeä ei koskaan ole autoleikit kiinnostanut niin pikkuveikkaa hänenkin edestä! Salama McQueen on sankari, ihana ja maailmanparas! Sitä katsottaisiin aina ja ikuisesti, onneksi ensi vuonna pitäisi tulla uusi elokuva. Meiltä löytyy lehteä, pikkuautoa, pipoa, paitaa, housua, univaatetta, petivaatetta Salamalla koristettuna ja mikään ei riitä, aina pitäisi saada lisää!!! Uusia ihanuuksia! Puhuvia autoja, itsestään tanssivia, pomppivia yms.... Ja traktorit, kaivurit, puimurit että ne on hienoja. Asfalttikonetta ja jyrää ihailtiin tänään kun meidän tie sai uuden pinnoitteen! HIENOJA, vai mitä!!!

Mitäs meille kuuluukaan siis remonttia, autoja,balettiaprinsessoja, barbeja, nauloja, lasivillaa, styroksia, SPU-levyjä, ruuveja, maalia, suteja, tapettia, liisteriä, haavoja, ruhjeita, laastaria, kipulääkkeitä, golf-tenniskyynärpää, kipeitä niskoja, kireitä hermoja ja läheisiä tunteita!

Nyt kutsuu sauna!

Ihanaa SYKSYÄ!!!