Niin vaihtui syys Lokakuuksi. Ulkona ilma on ainakin syksyisen näköinen vain kirpeät syys ilmat puuttuvat. Harvinaisen lämmintä, säätiedotustenkin mukaan.

Tämä mamma on ollut kovin laiska ja väsy, varsinkin laiska. Mistään en oikein ole kiinni saanut ja se kyllä näkyy! Siis blogissanikin! Anteeksi kovin! Koitan parantaa tapani, mitään en tietenkään varmaksi lupaa.
Ajatukset ovat harhailleet tuolla ja täällä. Enimmäkseen tuolla historiassa, eli menneitä murehtien.
Siihen liittyen käväisin Hauholla, Kävyn tukihenkilökoulutuksessa. Olin siellä viime viikonloppuna, päivät olivat raskaita, mutta antoisia. Opin itsestänikin uutta ja huomasin myös hyviä piirteitä itsessäni. Jotain kaunista ja hyvää on myös suurin suru saanut aikaan. Kenties olen vielä joskus valmis auttamaan muita. Ehkä jo piankin. Tahto on ainakin kova. Kun itse ei saanut apua, niin sitä toivoo että kukaan muu ei tippuisi samanlaiseen kuoppaan, tiedottomaan tilaan. Minä selvisin kuopasta hyvin ylös kiitos mieheni, perheeni ja uskomattomien ystävieni, mutta kaikilla ei ole tälläistä tukiverkkoa joka auttaa. Ja se on kamalaa, heitä minä haluaisin auttaa.

Täällä on sattunut ja tapahtunut kaikkea muutakin, mutta en osaa/muista/jaksa niitä nyt kirjoitella. Tulevaa odotellessa! Pitää saada oma pää järjestykseen jotta pystyn ajatuksiani järkeilemään muille.

Meillä on palauut arkiseen syksyyn, podetaan nuhaa, kuumetta, vatsaflunssaa. Onneksemme emme ole saaneet suu- ja sorkkatautia. Ystäväperheen neidiltä löytyi enterorokko jota ikävästi kutsutaan tuolla pahaenteisellä nimellä. Taudilla sinänsä ei ole mitään tekemistä nautaeläinten taudin kanssa, mutta kuin rakkulat yleisimmin sijaitsevat suun limakalvolla ja käsissä ja jaloissa. Joten ikävälle lastenrokolle ikävämmältä kuulostava nimi.

Nyt tämä äitee painuu vaakatasoon käypi voimille tämä istuminen. Sain jonkun epämääräisen pöpön minäkin. Kuumetta piisaa, lihakset kuin hakatulla ja mahassa velloo. Ei oo kivaa EI!!!

Palailen kunhan jaksan! Hyvää ja toivottavasti kauniimpaa syksyä!!

T. Minna (joka muuten ajankuluksi väkertää joululahjoja...)