Tänään oli "mammakerhon" ensimmäinen kokoontuminen. Vaikkakin lapsia on hankala saada ajoissa liikkeelle, oli oikein mukavaa tavata muitakin mammoja. Ihanaa keskustella aikuisten ihmisten kanssa ja ihan vain olla erilaisten ihmisten kanssa. Ihmeen kiltisti lapset leikkivät yhdessä. Mammoja oli 7 ja lapsosia 14. Lasten ikähaarukka oli n.6v.- 7kk. Koitamme tavata n. kerran viikossa aina jonkun äiteen luona. Toivottavasti nämä ilmat paranevat niin voisimme olla myös ulkona. Tänäänkin on kovin harmaata ja märkää. Se ei kyllä estä Roopea riehumasta ulkona! Kovasti taas on leikkimökissä remontti menossa.
Neiti nukkuu autuaan unta sängyssään, taitaa olla väsynyt kovasta leikkimisestä. Harvemmin neidilläkään on noin montaa kaveria samaan aikaan leikeissä. Karkasikin kerran toisen tytön kanssa salaa ulos, Ronja oli sentään laittanut saappaat jalkaan, mutta toinen oli ihan vaipalla ja t-paidalla. Ronjan housut kyllä ehtivät kastumaan ja hiekkaantumaan. Onneksi neiti sai lainahousut, ei tarvinnut kotiin kulkea housuitta.

Teimme eilen miehen kanssa (siis mies kaivoi ja minä tarkastin) uuden kukkapenkin pihalle. Pitää siirtää pari kukkasta tulevien kellarin portaiden tieltä pois. Penkistä tuli tyylikäs, vaikka itse kehunkin. Kukkaset pitäisi vielä siihen laittaa. Kenties kerkiäisin tänään, viimeistään huomenna. Sitten taitaa tältä kesältä nuo kaivuuhommat riittää. Enempää kun en kukkapenkkejä pihallemme halua. Inhoan rikkaruohojen kitkemistä. Pitää keksiä sellaisia kukkia jotka peittää aluskasvit.

nyt pitää joutaa, kahvihammas kolistaa. Saisi nauttia kahveet vielä ennen kuin neiti herää. Nyt kun on vielä rauhallista

Nauttikaa
T. Minna : )