Nyt ottaa piähän ja pahasti!!! Kävimme sunnuntaina tyttäreni haudalla. Luulin että näin kuivan kauden jälkeen tarvitsee kukat vettä. Väärin luulin! Kukkaset olisivat tarvinneet vettä todella jo aiemmin. Haudaltamme oli julmasti viety kukkaset! Samettiruusut olivat varmaankin kärsineet NIIN hirveästä vedenhukasta että olivat lähteneet itsekseen sitä etsimään. Hopealehdet ovat joku kestävämpiä kuivuudelle tai sitten ne ovat uskollisempia. On se saatanan kummaa kun ei edes haudalle uskalla kohta edes kukkasia viedä!!!!! (anteeksi paha sana, mutta kun ketuttaa)
Viime kesänä haudaltamme vietiin enkeli ja nyt samettiruusut. Enkelin tavallaan ymmärrän, jos joku lapsi sen ymmärtämättömyyttään sieltä vei (miksi vanhemmat eivät sitten vahdi lapsiaan, tai miksi enkeliä ei sitten vahingon huomattuaan olla laitettu johonkin paikkaan mistä sen olisin omalle paikalleen laittaa takaisin), mutta että kukkaset JUURINEEN. Onko tuo hauta/paikka sitten kaunis kun siinä kukkivat varastetut kukkaset?? Ei meidän hauta ainut hauta ollut mistä kukkasia (juuri samettiruusuja) on viety. Soitin hautausmaan puutarhurille ja ilmoitin asiasta, hän kertoi toisesta haudasta jolta oli viety myös 3 samettiruusua. Ja kukkakaupassa myyjä kertoi samaa.
Uusia samettiruusuja en tilalle enää saanut, liekö tuo syynä siihen että muitten haudalta on ollut pakko hakea kukkaset omalle haudalle!
Eikö ihmiset tunne enää sanaa HAUTARAUHA? Rakkaudella ja kaipauksella tyttäreni hautaa hoidan, koska muuten en rakkaintani pysty hoitamaan. En saa sylitellä enkä saa koskaan kuulla tyttöni nauravan. Sitten joku törkimys kamalaakin kamalampi ihminen vie kukkaset tyttöni haudalta. Raiskaa lapseni haudan! Toivottavasti tuo ihminen saa edes koston tekosestaan, minä kun en pysty kostamaan.

Että sapettaa
t. Minna