Harmaan aamun jälkeen huomaan että kyllä tuo aurinko paistaa tähänkin risukasaan!
Kaksi viikkoa on kulunut hujauksessa, ja meillä on tässäkin välissä oltu terveitä, sairaita ja onneksi taas vähän aikaa terveitä (toivon mukaan)! Selittämätöntä kuumeilua, pojalle nousi ihan yht´äkkiä 38-39asteen kuume, sitä kesti 4päivää, sitten se katosi samalla lailla kun tulikin. EIkä mitään muuta oiretta! No, onneksi se hävisi!

Minulla alkaa työharjoittelu maanantaina, siihen saakka onneksi lepoa! Oltiin keilaamassa vielä eilen. Issias ei sitten ollenkaan tykännyt tuosta harrastuksesta! Tänään ei sitten liikutakkaan yhtään reippaanoloisesti!!! Mitään liikettä EI voi tehdä harkitsemattomasti, kaikki käännökset suunnitellaan etukäteen. Onneksi muksut on hoidossa, ettei niitä tarvii nostella eikä kantaa!!!
Onko tämä nyt tätä koko loppupuolisko raskautta??? Mikäli aiemmasta mitään olen oppinut, niin ON! Kaksi edellistä raskautta olen tätä samaa potenut, vaikka en ehkä näin ikävänä. Siksi koska näihin kipuihin pitää liittää myös supistelut. Joten liikkuminen pitää rajoittaa rauhalliseen... (Ihan kuin minä ikinä harrastaisinkin jotain extremeä...)

Mutta näillä mennään eteenpäin ja päivä se on huomennakin!!!

Näkemisiin!!!