Taas päivitykset laahaa perässä. Taitaa mamma olla pikkasen kiireinen/väsy!
Viikonloppu meni oivasti vanhempien mökillä. Mummi ja pappa olivat muilla mailla sukuloimassa ja meidän pesue teki valloituksen mökille. Kesän ensimmäinen ja myöskin taisi olla viimeinen viikonloppu siellä. Rupeaa olemaan niin koleaa ja kosteaa jo ettei siellä tarkene. Kyllähän mökissä sisällä takkatulen hellivässä lämmössä, mutta kun nuo meidän pirpanat eivät oikein viihdy kovinkaan hyvin siellä sisätiloissa. No, onneksi saatiin tuo viikonloppu nauttia kun oli suht kuivaakin!
Meillä oli siellä vieraitakin, neidin kummit omien lastensa kanssa. Saunottiin ja nautittiin, syötiin ja nautittiin. Ainoa miinus oli, kun itse poltin sormeni kuumassa vedessä. Nyt se jo toimii oivallisesti, mutta la-ilta meni sormi kylmäkääreessä. Miehukset taistelivat väsymystä vastaan ja tulivat nukkumaan parin (lue reippaasti yli) olusen jälkeen heti aamu viideltä! Olivat sitten pirteitä kun eivät ehtineet nukkua kuin nelisen tuntia!!! (pientä vahingoniloa...) Sunnuntai menikin sitten vain siivoillessa ja ollessa. Ihanaa!!!

Paluu arkeen olikin sitten suorastaan raastava. Su-yöllä neiti alkoi itkeskellä korvaansa. Ei mitkään "dollit" auttaneet. Koitin antaa tujumpaakin, mutta kun tuo neiti ei oikein suostu lusikasta ottamaan lääkettä saati sitten yöllä ruiskusta. Meni suurin osa äiteen peitolle. Siinä yö menikin kiukutellessa ja kähistessä! Iskä oli varmaan tosi iloinen aamulla kun töihin piti lähteä. Ja hyvin nukkunut!!!
Päivällä lääkäriin ja ab-kuurihan sa iski! Ja kun tuo meidän neiti sitten ottaa lääkkeet TOSI kiltisti!!! Jee!!
Enemmän tai vähemmän pakkokeinoilla on lääke saatu menemään. Ihanaa enää ei ole kuin n.13 annosta antamatta, riippuen siitä kuinka paljon lääkettä menee muualle kuin suuhun! Mutta onneksi neiti on sentään nyt jo nukkunut paremmin! Ma neiti nukkui milloin missäkin, ulkoillessa aamupäivällä nukahti mun syliin naapurin keinuussa. Pikkasen otti voimille kannattaa 15kg nukkuvaa neitiä isoveljen leikkiessä kaverinsa kanssa. Kyllä käsivoimat kasvaa tätä menoa... : )

Tiistaina alkoi muuten isoveljen kerho. Kaksi kertaa viikossa 3h kerralla äiteellä omaa aikaa!!! Ja neiti nukkuu sitten päikkäreitä, ettäs tiedätte ja tuo myös neidille tiedoksi! Äiti haluaa omaa aikaa!!! Intoa piukassa poju lähti kerhoon, taisi olla jo ikävä sinne, kotona tapahtuu aina niitä samoja juttuja. Kerhossa saa uusia kavereita ja tehdään ihan uusia juttuja! Mentiin pojan kanssa oikein pyörillä kerhoon! On oppinut poika ajamaan pyörällä ilman apupyöriä ja se on niin kivaa että menisi varmaan mökillekin pyörällä jos äitee päästäisi. Ei taida ihan jaksaa... Äiti ei kumminkaan, tällä kuntopohjalla!!!

Tänään (siis eilen ke) perheen miehet olivatkin Turkkusessa, miehen enoa auttamassa ikkunan vaihdossa. Palasivat kotiin vasta 22.30 jälkeen. Oli äidin pikku ruppana väsynyt, ei edes jaksanut kertoa mitään reissusta, mutta huomenna sitten paremmalla ajalla! Ja huomenna onkin taas kerhopäivä. Kerhotäteille riittää kerrottavaa reissusta. Kerhotädit naureskelivatkin kuinka paljon pojalla riittää juteltavaa, taitaa höpöttää siellä koko ajan, oikso äitiinsä tullut??? Mitä äitihän on niin hiljainen..

Nyt on ihan pakko oikaista selkä sängyn päälle. Sain muuten pojallekin villapaidan väännetyksi, viimeistelyä vailla valmis! Että olenkin itsestäni ylpeä. Poju olikin jo huolissaan että valmistuuko se syksyksi vai tuleeko siitä talvipaita? Pientä vihjailuako? No tänään tein toistamiseen hihan valmiiksi, päättelin ja pakkasin. Yhdistetään vielä niin sitten pääsee paita käyttöön, jo syksyllä!!!

Nukkukaa hyvin
T. Minna : )