On se kummaa kun ei tunnu tervettä päivää näkyvän! Meillä sitten valvottiin TAAS yksi yö! Saatiinhan sitä jo nukuttua edellinen yö, äiti vain muutaman kerran hiiviskeli pitkin huoneita. Mutta viime yönä valvottiin sitten koko porukalla. Roope oksenteli, niin ja ripuloi muutaman kerran. Onneksi mummulla on talviloma ja hän haki neidin hoiviinsa. (Siitä oli kyllä sovittu jo aiemmin.) Neiti on siis vielä terve, katsotaan nyt miten tauti kehittyy. Hyvällä tuurilla saattaisi käydä jopa niin ettei muut meillä sairastukkaan! (heh-heh, ja kuka senkin muka uskoisi) No pikku-herra ei ole kyllä enää oksennellut eikä ripuloinut, veto on vain herrasta kadonnut. Meidän ikiliikkuja-korjaaja on nyt oikeasti ihan pipi. Makaa vain sohvalla ja potee, ei jaksa paljonkaan äiteenkään kanssa höpöttää. Toivottavasti tämä menee tällä kertaa nopeasti ohi. Onneksi on Disney-chanel!

Roopella olisi ollut tänään kerhossa kuvauspäivä. Oli oikeesti tosi surullinen kun ei pääsekkään kavereiden kanssa kuvaan! Niin olen minäkin surullinen, mutta onneksi noita kuvauksia vielä tulee!! Tuleehan!!!

Pyykkikone ja kuivausrumpu kilpaa meukkaloivat meillä. Ihan kun sitä pyykkiä ei olisi ennestään ollut vuorellista, niin nyt sitä piisaa sitten jo monta vuorellista. Petivaatteet, petivaatteet ja petivaatteet. Siinähän sitä äiteelle urakkaa tälle päivälle. Ja tänän päivän piti olla mun vapaa-aikaa!! Ronja mummulle ja Roope kerhoon , ihan vain huolettomasti MINÄ ITSE! Näin se sitten kostaa kun haluaa vapaata!
En taida olla tarpeeksi omistautunut perheelle!!!
Menen sitten auttamaan muita, meillä on tänään verenluovutuspäivä! Menen sinne!! Niin JOS saan mummin pikku-herran seuraksi siksi aikaa. (todennäköisesti kyllä onnistuu).

Meillä on OIKEASTI maailman parhaan isovanhemmat. Ja onneksi he kaikki asuvat ihan läheellä. Aina löytyy apu kun sitä tarvitsee, AINA !!! KIITOS heille!!!

Mutta pitää joutaa, onneksi pikkumies nukahti. Pitää hyökätä vuorelle!!
Parempia päiviä toivoen Minna : )

P.s Aivan ihanaa kun tuolla ulkona on jo niin kevät, aurinko paistaa, lumet sulavat ja linnut laulavat.
Voiko kauniimpaa hetkeä enää olla!!!