Huh, ihanan hiljaista kotona. Vaikka mies kolisteleekin tulevan kellarin oven kimpussa.
Meillä oli maammat kylässä tänään. Äitejä 6 ja lapsia sitten vilisti ympäriinsä 11. Kyllä menoa ja meteliä mahtuu paljon pieneen taloon! Kokkasimme pitsaa ajankuluksi ja muksut innoissaan mukana hommissa, ainoastaan täytteet olivat mennä parempiin suihin ennenkuin pitsat saatiin uuniin. Hyvää tuli!!! Isäntäkin sai maistaa kun pieni siivu jäi.
Yllättävän kiltisti lapsetkin leikkivät, mitään ei hajonnut eikä kehenkään sattunut isommin. puhaltaen selvittiin! Kaikki sujui siis oikein mallikkaasti!

Mielialalle teki hyvää siirtää ajatukset johonkin muuhun kuin eiliseen. Eilinen päivä oli kyllä oikea tuskien taival. Päässä jomotti illalla oikein lekojen kuoro. Kaikki siitä itkemisestä ja pantatusta itkusta, kun en "osaa" itkeä muitten nähden ja lasten edessä on oikeasti todella hankalaa itkeä. Vaikka lapset kyllä näkivät äidin itkevän niin en haluaisi heille "tartuttaa" pahaa mieltä. Huomaa kyllä että lapsille jopa neidille tulee hätä kun äiti itkee. Neitiä kun odotin niin silloin jo pikkuherra "huolehti" äidistä. Toi äiteelle vettä jotta paha olo menee pois. Ihania lapsukaisia!!!

Pitää joutaa, kotityöt kutsuvat.
Pyykkikone pitää tyhjentää ja vaatteet kuivuriin ja loput narulle. Astianpesukone pitäisi tyhjentää...
Ja singeriä pitäisi laulattaa, kamala kasa korjattavia/paikattavia vaatteita!!!

Tapaamisiin T.Minna : )