Siis aivan IHANA ilma tuolla ulkona. Aurinko paistaa ja lämmintäkin on jo yli 10 astetta. Muksujen kanssa aika oikein huristi ulkona, ei millään meinattu sisälle syömään ehtiä. Nyt neiti onkin untenmailla ja pikkumies menikin jo takaisin ulos, hommat ovat kuulemma NIIN pahasti kesken!!

Vaikka tykkäänkin sukulaisistani aika paljon ja kylässä on kivä käydä niin, on se kyllä ihanaa palata kotiin!!!!!! Ei ole oman saunan ja sängyn voittanutta! Viikko meni kyllä yhdessä hujauksessa, mutta kotona on sentään omaa rauhaa ja erilaista hiljaisuutta. Taitavat myös täti miehineen nauttia kaksinolosta ja hiljaisuudesta. Mein Roope kun on oikea puhekone ja ikiliikkuja! Taisi kumminkin reissun kohokohta olla laivalla, leikkihuoneesta kun ei meinattu millään keritä nukkumaan! Kotona onkin sitten uni maistunut koko viime viikon edestä, reissussa kun muksujen unet jäivät pikkusen heikoille. Äiteekin on vielä reissun jäljiltä räjähtäneen oloinen, vaikkakin eilen heti käytiin saunassa reissupölyt pesemässä pois!

Nyt tämä äitee lähtee hommiin. Mitäköhän tuo meidän kisumisu on täällä kotona oikein tehnyt kun pölypalloja tuntuu nurkissa vilisevän!! Niin ja iskän synttärilahja pitää virittää(sai uuden tikipoksin, oikein tallentavan)!

Nähdään taasen ja nauttikaa keväästä
T. Minna : )