Tänään alkoi loma. Siis miehen loma, meikäläisillähän EI tunnetusti ole lomaa. Mutta vapaata on hiukkasen enemmän. Siis toisenlaista vapaata. Sitä on rakentanut aikamoisen rutiinin kotona ollessa ja nyt kun miehen loma alkaa niin minun(kin) rutiinit muuttuvat. Ennen oli aina äidin noin vapaata neidin päikkäreitten aikaan kun neiti nukkui ja poika leikki omiaan. Nyt(kin) toivottavasti neiti nukkuu ja poika leikkii omiaan, mutta kun nyt on se mies konteissa. Toivottavasti myös iskä osaa leikkiä omia leikkejään. Toisaalta myös nämä äidin noin vapaat saattavat muuttua oikeiksi vapaiksi, kun iskö leikkii pojan kanssa!!!

Niin alkoi loma, iskä kömpi sänkyynsä nukkumaan jo hetimiten kympin uutisten jälkeen. Minä sitten jäin tuijottamaan urheilua kanavalta. (vaihtuikohan osat??) Jännittää kun piti että vieläkö Tero (siis Pitkämäki) on miljoona-potissa kiinni illan jälkeen. Suruksi pitää ilmoittaa että se Andreaksen pirulainen voitti kisan. Sinne kariutui kultaharkot... Mutta urhoollisesti Tero uskaltautui viskaisemaan keihästä uudelleen vaikka osui jo pituushyppääjään(kin). Ilmoittaa pitää vielä se että tuo pituushyppääjä on kunnossa, selvisi pintanaarmuilla!

Olempas ollut urheilullisella päällä tänään, pitäisiköhän oikein ruveta urheilemaan. Kesälläkin näköjään saapi jännittää. Talvella kun on tuo jääkiekko mistä en luovu!! Kesäisinhän "kuntoa" voi kohottaa yleisurheilulla. Parempi kroppaisia ne miehet noilla kentillä on kuin kaukalossa. Ja paljon vähemmän vaatteita päällä! Jos lajit ei niin kiinnosta saattaa sitä katsella sitten vaikka muuten vaan.

Pitää varmaan huomenissa suunnitella jotain leivontajuttuja, varmuuden vuoksi. Jos vaikka saisi vieraita!!!
Niin ja kun mein neiti on menossa TAAS mummulle pitämään seuraa ja onhan tätikin siellä. Olisin suht´ yksin. Mitä meillä nyt taas miehiä valutalkoissa. Mies ja poika kyllä taitaisivat korjata että harkon muuraus talkoissa. Meillä kun nuo miehet eivät juuri ole tarkkoja noista omista termeistään!!!
no, joka tapauksessa jotain ne miehet tuolla kellarikuopassa hääräävät!!! Aivan sama mulle!

Nyt mänöö nää nakkiloiset niin solmuut niin joutaa tämä mamma mennä maata!
Palaillaan taas astialle!!!
T: Minna : )