Pahasti tuo joulu tuolta jollottaa. Siis kalenteri niin kertoo, lasten joulutossukoita täyttäessä huomaa pahasti että sieltä se tulee. Yhtään ei ole joulumieltä kun tuo maa ei sitten millään saa sitä lumipeitettä ylleen. Jouluhankinnat ovat ihan männikössä. Ei ole päässyt minnekkään kauppaan kun kukkarossa ei viihdy enää koitkaan!!! Onneksi sain sentään sen PIIP kanavatyön tehdyksi, anoppi saapi sen sitten paketissa. Olen tehnyt toisenlaisenki työn ja sen saapi sitten appiukko. Mitäs sitten omille vanhuksille sitten keksis? Nuo käsityötkin sain viedyksi kehystettäväksi jo. Kyllä ne joulupukin konttiin saadaan!!! Lapsoset saavat meiltä perinteiset pehmeät paketit. Eivät hauku niitä vielä NIIN paljoa!!!
Niin ja vanhuksille tulee upeat ensi vuoden kalenterit. Kuvitettu omilla lapsenlapsilla! Jo kolmatta vuotta saavat oikein kuvia pläjäyksen. Aina valittavat ettei enää saa lapsista lainkaan kuvia, niin kalenterissa niitä on oikein kaksitoista!

Joulukortitkin sain jo kirjoitettua! Ei mitenkään viimetippaan nekään jääneet! Onneksi perjantai on vasta tuo raja!!! Kuinka niitä joutuukin kirjoittamaan niin paljon?? Kun ketään ei voi jättää pois, kun sitten loukkaannutaan. Enhän minäkään halua tippua kenenkään joulukorttilistalta. Saa edes kerran vuodessa oikein henk.koht postia! Jotain muistoa! Lapset niillä sitten ensi vuonna leikkii postia. Kätevää eikö totta. Ei lapset pysty leikkimään meileillä eikä tekstareilla! RAKASTAN ETANAPOSTIA!!

Nyt pitää joutua jo nukkumatin maille. On tässä jo monena iltana pitänyt valvoa pikkutunneille, jotta sain sen saa****n valmiiksi!

Kauniita unia Minna : )