Kun podetaan niin podetaan sitten kunnolla.
En edes muista koska olisin viimeksi potenut tälläistä migreeniä. Olen ollut ihan rikki jo minta päivää. Toivottavasti helpottaa ja PIAN!!! Huomenna kun suunnitelmissa olisi reissu Zoolandiaan. Luvattu lapsille ja siitä pidetään kiinni. Reissu on jo kaksi kertaa siirretty sateen vuoksi. Huomiseksi on luvattu kauniimpaa ilmaa. Ollaan sitten pillereissä siellä, mutta enää ei reissua siirretä!
Huonoon saumaan tuli myös senkin takia että täälläpäin olisi SPR:n veripalvelu. Uskollisesti olen aina (kun en ole ollut raskaana tai imettänyt) käynyt luovuttamassa pussillisen verta. Tällä kertaa en pääse kun ollaan reissussa ja olen tainnut doupata itseäni liikaa (buranalla). Eli jos en lähde kaupunkiin luovuttamaan niin sitten siirretään se n. 4kk päähän jolloin SPR:läiset tulevat seuraavan kerran. Käyvät täällä maalla n. 4kertaa vuodessa. Niin pienellä teolla voin auttaa monia. Vaikkakin se verivamma vaikuttaa siihenkin. Tietysti! Mutta pää asia on silti että saan luovuttaa. Olisi ollut tylsää jos se olisi tyssännyt!

Oli muuten vilkas viikonloppu. Kiva nähdä kerralla paljon sukulaisia. Tai voisinhan minä heitä muutenkin nähdä kuin hirveänä laumana. Parempi näin kuin ei lainkaan.
Oli sedän 50v. juhlat. Ylläribileet, siis juhlakalulle. Mukavaa koittaa salaa suunnitella ja toteuttaa. Ei tainnut setä oikein osata arvata, sen verran yllättyneeltä näytti paikalle tultua! IHANAA!!!
Juhlat sujuivat hyvin, ainakin siihen saakka kunnes me lähdimme. lopusta kertokoot ne armaat sukulaiset jotka blogissani vierailevat, mutta eivät kommentoi!!!

Sunnuntaina oli syy jonka takia jouduimme aikaisemmin juhlista lähtemään. Miehen serkun lapsen rippijuhlat. Onneksi ei tarvinnut kirkkoon mennä (tai saatu, kun emme olisi edes saaneet mennä, pieni kirkko) Siellä oli oikein aihettä ylpeyteen. Poikakin söi siellä todella kiltisti ja reippaasti, pyysi jopa lisää. Todella harvinaista, ennen en ole kuullut tuollaista pojan suusta kun ollaan oltu ns. vieraassa paikassa syömässä. Muutenkin lapset olivat suht nätisti. Mitä neiti aiheutti sydämen tykytyksiä äiteelle keikkumalla syöttötuolissa.

Nyt on pakko painua maate, ku tää pää on NIIN laho. Siis päässä vain suhisee!
Liekö liikaa buranaa. Mutta nyt se joku on ottanut sentään sen puukon pois ohimoltani. Se joku on sitä kaksi päivää pyöritellyt.

Mutta AURINKO terveisin
Minna ; )