Reissun jälkeen paluu arkeen! Ja se tuntuu!!! Pesukone pörisee melkein yötä päivää ja kuivausrumpukin joutui tänään töihin kun sade päätti pilata ulkokuivauksen!
Ja jos ei olla edes kotona, niin miten ihmeessä tänne on tullut hiekkaa lattioille?? Kysyn vain!
Onko mein Elli järjestänyt täällä jotkut kotibileet? Koko kulmakunnan kollit ja mirrit on ollut viettämässä railakasta viikonloppua meillä??

Ei vaiskaan. Reissu sujui oikeinkin mallikkaasti. Torstaina taivas koitti tehdä kaikkensa jotta me olisimme vaihtaneet pyörän autoon, mutta turha kuvitellakkaan. Muksut pappalaan hoitoon ja me tien päälle. Nokialle saakka istuin ilman sadevaatteita pyörän päällä, mutta sitten ihan varmuuden vuoksi. Ja tarpeeseen tuli. Välillä vettä tuli kuin saavista kaataen (näin kauniisti sanottuna). Illansuussa päästiin sitten Viitasaarelle parinko pysähdyksen jälkeen. Siellä tapasimme "melkein" julkimon. (minulle siis melkein, kun en sitten niin diggaa, ei siis ihqu) Joo Tapani Kansahan siinä tienvierellä reippaili. Tuulipuku päällä ja kaikkee, kamera kun olisi ollut hollilla naan tekin olisitte saattaneet nähdä kuvan.
Viitasaarelta Kuutasaarelle kuten poikani rallatteli viime viikon. Tässä tapauksessa Kuutasaari oli Savonlinna ja sieltä Heinolaan. Savonlinnassa kävimme tutustumassa järveltä oikein kaupunkiin. Olimme maisemaristeilyllä. Sää olisi tietenkin voinut olla kauniimpikin, mutta oli silti kivaa. Kivahan on myös mielentilasta ja päätöksestä kiinni!!!
Heinolassa on muuten yksi Suomen hienoimpia leirintäalueita, Heinäsaari. Jos sielläpäin liikutte ja tarvetta leiriintymiseen tulee niin suosittelen!
Serkkulikalle terkkuja, sori ettemme kerinneet poiketa vaikka niin liki olimme... Ensi kerralla sitten jooko?!!?
On muuten Suomessa niin uskomattomia maisemia ettei niitten puutteessa tarvii ulkomaille mennä! Kyllä luonto on oikeesti kaunista!

Aivan ihanaa silti olla kotona, vaikka nautinkin ihan täysillä reissusta. Hassua kuinka sitä kaipasikaan sellaista tasaista pulputusta mikä muksujenb suusta kuuluu. Niin ainakin kaksi päivää sitä on rentoutunut ja jaksaa kuunnella iloisena kiukutteluakin. Luulen että sitten olisi taas tarvetta lomalle!!!

Mitäs ihmettä tuo neiti nyt oikein häärää keittiössä?? Pitää mennä, siis hymyissä suin vaikka mitä eteen tulee, NIINKÖ????

Terkuin Minna : )