Ulkona on kaunis ilma, mutta ikävä kyllä siellä (siis täällä päin Suomea ainakin) tuulee niin julmasti. Saattaisi olla oikeinkin lämmintä ilman tuota tuulta! Neidin kanssa oltiin pihalla kun nuo miehenpuolikkaat olivat kadonneet jonnekin rakennusjuttuja tarkistamaan!!! Neidin kanssa leivottiin hiekkakakkuja. monta kerittiinkin syödä ennenkuin neiti OIKEASTI maistoi! Vaikka kuinka sanoo joka kerran kun lusikka nousi, että leikisti sitten vain syödään niin HETI kun äiteen silmä välttää niin lusikka suuhun OIKEASTI! Tuskin siinä hiekassa kaikkea mahd. tappavaa on! Ollaanhan me kaikki muutkin ehtineet hiekkaa syömään ja elossa ollaan edelleen. Siitä vain ei mene takuuseen että onko se vaikuttanut kenties johonkin!!! Jotain häröö saattaa tulla ajanmittaan...
Miesten kotiuduttua syötiin ja neiti päikkäreille... (nukkuu muuten rullatun patjan päällä, itsepähän on patjansa sinne pedannut.) Miehet taas jonnekkin mihin lie ja äiteellä ihanan vaapaata aikaa!!!
Niin ja mitä se äitee sitten tekeekään, notkuu netissä!!! Nettiriippuvainen äiti!!!

Ihanaa kun on jo toukokuu, nurmikko alkaa pikkuhiljaa vihertämään, ainakin paikoista johon ei ole kottikärryllistä hiekkaa viety, kiitos lapset) kukkapenkeissäkin (osassa) on jo lehtiä ja nuppuja, tulpaanit rupeavat kukkimaan. Mutta nuo pirun pionit, ei pienen pientä merkkiä elämästä. Mummin luona on jo kunnon alut! Missä on minun pionit??? Mahtaako ne sieltä ruveta vielä kasvamaan vai onko ne jo menetettyjä kukkia??? Oliko tuo viime syksy/alkutalvi niille liikaa? Pitääkö mun ruveta etsimään jostain uusia pioneja? Mahtaako muuten pionit levitä? Voiko vanhoja juurakkoja jakaa?  No, jos ne ei enää halua olla meidän pihalla? Pirun kukkaset!!! Olkoot! Katson ensi keväänä JOS muistan.

Kohta pääsee pyöräilemään, tarkoitan siis moottoripyöräilemään. Päätimme että otamme vasta puolenkuun paikkeilla pyörän käyttöön, muuten kun on niin kylmä miehen mennä pyörällä aamuisin töihin. Meiltä otetaan aina toinen auto seisontaan kesän ajaksi, mitä sitä kaikista maksamaan turhaan vakuutusta. Olenkin oikein odottanut että pääsee äyörän selkään, pitkästä aikaa sitä oikein kaipaa tuulen virettä ja vaihtuvia maisemia. Eikä tarvitse kuunnella takapenkin natisijoita! Pyörä ensin huoltoon ja sitten baanalle ajelemaan! I-HA-NAA!!!

Nauttikaa keväästä
T: Minna : )