Elämä on oikeasti todella hankalaa kun on kipeä! Mikään ei tunnu luonnistuvan kun ei ajatuskulje!
Räkää on pää täynnä, niin eihän tuonne pääkoppaan mahdu mitenkään mitään järkeviä ajatuksia. Muksutkin tuntuu vain kiukuttelevan. Vaikka eihän ne mitenkään normaalia enempää meteliä pidä, mutta kun pää särkee, niin silloin pieninkin ääni kertautuu moninkertaiseksi. Ja äiteen on pinna kireellä.
Onneksi äidille luotiin pieni hengähdystauko. Neiti nukkuu päikkäreillä (toivottavasti kauan!!!), iskä lähti hoitamaan yhtä virapelihommaa ja vei poitsun mummun luokse leikkimään! Ihanaa kun on hiljaista! Tuo kissa kun vielä rauhoittuisi, kulkee ees taas sisälle ja ulos. Ei taida itsekään tietää että mitä tekis. Sisällä tuntuu olevan tylsää ja ulkona liian kylmä, voi noitakin vaikeuksia. Kissan rontti on ruvennut teroittamaan kynsiään mein keittiön seinän kulmaan. Mikä siinäkin nyt niin on olevinas kun sitä pitää kynsiä. En olis millään halunut siihen listaa, mutta nyt se on pakko laittaa kun muuten se on OIKEASTI kamala. Ellillä on oikein hyvä ja komia kiipeilypuu/raapimispuu tuolla terassilla, siinä hän yleensä käy kynsimässä. Ihme että sekin seinä pitää tuhota, ihan kuin tuo sohvanretale ei olisi vielä tarpeeksi kamala. No, menkööt saunan lattialle nukkumaan, kun on lattialämmitys niin tykkää maata siellä!

Olin muuten eilen sisustustavarakutsuilla. Mikan mieliksi!! Ei herra tykkää niistä tilpehööreistä joita sieltä muka kotiin tuon. Nytkään en ostanut muuta kuin enkelin haudalle. Se oli minusta jotenkin niin hellyyttävä. Siinä oli sellainen enkelivauva pulleineen jalkoineen ja käsineen. Mietin vain että miten sen mahdan haudalle jättää, jos joku tyhmelö senkin sieltä vie! Mutta haudalle sen kumminkin suunnittelin.

Mulle on iskeny TAAS ihan hirveä vauvakuume. Tuntuu että ihan rinnasta ottaa kun haluaisin oman vauvan syliini. Muitten vauvat eivät ole yhtään sama asia, kyllä niitä voi pallotella ja sylitellä. Mutta se ei poista sitä tunnetta että haluan ihan oman. HALUAN  Enää ei tarvii muutakuin saada mieskin haluamaan vauvaa. Se on kyllä vaikeampi homma! Oisko kellään ehdotuksia??

Pitää mennä kurkkimaan josko se neiti nukahti, tarkistaa samalla että hengittää, ettei vain ole tukehtunut. Tämä on sitä meikäläisen arkea. Raskasta mutta aivan ihanaa!!!
Terveisin Minna : )