Mihin ihmeeseen tämän mamman aika oikein katoaa? Samaan paikkaan kuin kadonneet sukat tai lapaset? Niitä ei näy eikä kuulu?? Nyt sentään sain pihistetyksi kotvasen itsellekin, kun neiti sentään suostui nukahtamaan päikkäreille. Rasittavaa kun neiti on vielä sen verran pieni että päikkärit olisivat paikallaan (ainakin äiteen mielestä), mutta kun neiti itse on toista mieltä! Jos neiti ei suostu nukkumaan päikkäreitä ilta on sitten täynnä kiukuttelua ja pieleen menneitä asioita, jopa neitin mielestä! mutta kun on pököpäinen neiti niin sitten on!

Tämän mamman aika on kulunut tiiviisti kirjontatöiden parissa, joululahjoiksikin niitä koitan tikata. Ehkä ensi vuonna lapset tekevät jo kanssa käsitöitä lahjoiksi! Niin ja aloitin jopa neulomaan pipoa, (malli lainattu Katiija-serkun (katiija.vuodatus.net) blogin kautta täältä ->pirouette.vuodatus.net.) Ensin testaan miten se onnistuu aikuisten kokona, sitten pitää koittaa pienentää sa muksujen päähän sopivaksi. Kas pientä jännitystä elämään...

Syksy on saapunut meillekin jo, tämä rouva on monista muista syksyistä poiketen tykännyt olla haravan varressa! Taitaa olla oireita vanhuudesta, tai jotain... Ihan itseäkin on kummeksittanut!!! : ) Vielä silti työ sarkaa pihalla riittää! Miksi naapurin koivuissa on vielä lehtiä, jopa melkein vihreitä? Sieltä kun ne sitten varisee niin ne on kumminkin mein pihalla!! Kohtalon ivaa!!! Meidän omat pihakoivut ovat jo melkein kokonaan lehdettömiä!  No, eipäs tule aika pitkäksi pihalla muksujen kanssa!

Palailen bloggeilemaan ennemmin tai myöhemmin. Koskaan ei voi sanoa mitään varmaksi. Sen olen jo oppinut! Meilä kun koneella on välillä oikein ruuhkaa, kun nuo lapsoset ihanaisetkin haluavat pelata rakettipeliä. Ja se aika on kumminkin äiteeltä pois!!!

Nyt kahville ja sitten langat jo kutsuu. Niitä kun en millään raaski jättää yksin pitkäksi aikaa!!!

Syysterveisin Minna: )