Niin harmaa ja tuulinen, kevään tuloa odotellessa (siis toista tulemista).
Ei kyllä oikein vieläkään jaksa pahemmin ahkeroida tuolla ulkona pelkään että kaikki työ menee hukkaan, jos vaikka sitä kylmää ja lunta vielä tulee uudelleenkin. Vaikka ei tuolla ulkona mikään lämmin ole vieläkään, viikonlopuksi luvattiin kyllä oikein kaunista säätä ja lämmintä!! Sitä odotellessa!!!

Odotellaan myös tietoa koska seuraavat laivaliput pitäisi tilata! Silloin ei ole mitenkään iloinen reissu. Ihanan ihmisen jäähyväiset! Vaikka hautajaiset ovatkin vanhemman ihmisen ne ovat silti lopulliset ja tuovat kovin elävästi sen surun mieleen kun saatoimme rakkaan tyttäremme viimeiseen lepoon. Kaikki ovat mielessä aivan kuin Roosan hautajaiset olisivat olleet eilen, niistäkin on jo kesällä 3 vuotta. Kolme pitkää mutta niin lyhyttä vuotta. Niin se aika on häälyvää!

Pääsemme taas viikonloppuna miehen kanssa "karkumatkalle". Reissulle ilman lapsia. Pitää mennä oikein päivän kurssille opiskelemaan keilausta. Mies siis oikein tarkoituksella opiskelemaan keilakurssinpitoa ja minä siinä siivellä! No, ei sitä tiedä jos siitäkin kurssista olisi joskus jotain hyötyä. Tuleepahan sitä omia keilataitoja parannettua, jos ei muuta!
Kyllä tuo kehu tuntuukin sitten hyvältä. Eilen oltiin taas palloa "heittelemässä", niin eräs kilpakeilaaja kehui heittoani. Ei siis niinkään lopputulosta vaan sitä osaa heitosta mikä tapahtuu ennekuin pallo irtoaa kädestä. Olen sentään jotain saanut opituksi! Rytmi on kuulemma hyvä ja heitto tasapainossa (ainakin välillä)!!
Sitä jaksaa paremmin henkisestikin heittää kun edes joskus saa positiivista palautetta! Vieraidenkin suusta, ei pelkästään oman miehen.

Nyt pitää mennä, jostain pitäisi keksiä jonkinnäköinen kaulus neidin villapaitaan. Siis minä joka en ole joskus pitänyt yhtään pitää kutimia kädessä olen aloittanut tekemää neidille villapaitaa. Onneksi lapset ovat vielä niin pieniä, että valmista tulee suht´ joutuisasti. Etu- ja takakappaleet ovat kaulusta vailla valmiita ja toinen hiha ja toisestakin jo puolet tehty. Malli on mahdollisimman yksinkertainen ja simppeli. Pitäisi varmaan seuraavakin tehdä ja koittaa jotain oikein mallia. No, katsotaan sitä sitten KUN saan tuon ensimmäisen valmiiksi! Kiitos vaan serkkuflikka, SUN VIKA!!!!

Terkuin Minna : )