Taas on haipakkaa pitänyt tässä perheessä. Erityiskiitos kunnon räkätaudille!!! Pitkään ilmassa roikkuneelle tukkoiselle ja kiukuttelevalle ololle purkautui kunnon vuotona... nenistä! Kaikkien meidän neljän.
Neiti onnenpekkana sai aloittaa ja me muut kiltisti perässä! Eikös kaikki ole joukossa kivempaa!!!
Neidille tuo tukkoisuus ja räkäisyys on kamalinta, pieni kun ei oikein osaa olla, nukkumaan kun menee niin johan yskittää ja kun se lima/räkä sinne nieluun valuu niin eikös sitten okseta! Meillä neidin peti on pesty sitten oikein useampaan kertaan kuluneella viikolla, jopa patja meni pesuun (ensin patjansuojus pois ja sitten patjan kimppuun). Oikeasta patjasta saa suojuksen pois (sille on oikein kolo tehty sitä varten) niin MIKSI EI lisäpatjaan (sellaiseen jolla saa lasten sänkyä pidennetyksi) sellaista ole tehty? Kysyn vain!!! Kun lapset on tukkosia niin meillä nostetaan sängyn(siis patjan)päätyä laittamalla tuo lisäosa sinne patjan alle. Neiti onnistui kerran oksentamaan oikein kunnolla sinne sängyn ja patjan väliin. Eikös sitten tuo lisäpatjakin ollut aivan sotkussa. Ensin piti purkaa puolen saumaa jotta sain suojan pois. Todella epäkäytännöllistä. Ei autanut kuin hakea ompelukone mummilta ja ommella tuo parjansuojus uusiksi. Nyt sen saapi sitten helposti seuraavaksikin pois! Hyvä minä!

Iskän kanssa kävimme työpaikan juhlissa eilen (siis isännän, kun KELA:han ei noita bileitä kotiäideille järjestä, minkälainen työnantaja, tylsää...). Yllättynyt olin, kivaakin oli. Kotiin tuomisina kaksi kaunista kukkakimppua, toinen haudalle, ja lisäksi ämpärillinen omenoita, tomaatteja, kurkkuja, tomaatteja, salaattia, kukkakaalia ja yksi keräkaalikin pääsi mukaan. Olihan ne sentään elonkorjuujuhlat ja lannoitetehtaassa kun oltiin!!! Pitää kyllä kehua, kun siellä oli juontajana Janne "onnenpyörä" Porkka. Siinä oli meninaan hauska ohjelma. Todella hyviä juttuja ja oiva imitaattori! Ei hetkauttanut edes välikommentit katsojilta! Otti mukaan kaikenmoiset kommentit ja pystyi ne ns. liittämään ohjelmaan. Supliikkimies ja nopeat hoksottimet!

Nyt pitää mennä kurkkaamaan miten se pieni räkänokka nukkuu päikkäreillä ja kun nuo urheilutkin alkoivat niin pitää mennä sohvaperunaksi kohottamaan kuntoa!

Pitäisi muuten tämä meidän perheen pienimmän saada influenssarokotus tänä vuonna. Ajateltiin ottaa samalla tuolle meidän poijjaallekin. Jospa se sitten edes pikkusen auttaisi talvella. Jos edes muutama sairauspäivä tulisi vähemmän meidän perheelle!!!

Palailemisiin
Minna : )