Pitkästä aikaa ehdin oikein kirjailemaan ajatuksiani tänne nettimaailman tuuliin. Aika lentää siivillä, eikä omiakaan asioita meinaa keritä kunnialla hoitamaan. Saati sitten nämä tärkeät, mutta pienemmät osiot elämästä. Jos joku kysyisi että mitäs sinä sitten aikaiseksi olet saanut kun niin kiire koko ajan, niin en osaisi siihen vastata. Ehken sitten ole saanut mitään aikaiseksi!
Pojan kanssa käytiin lääkärissä useampaankin otteeseen, ensin oli paikallisessa tk:ssa korvakontrolli (kun kuukausi sitten sairasti elämän ensimmäisen korvatulehduksen). Siitä tuliaisena sitten kumminkin antibioottikuuri kun oli uusi korvatulehdus. Sitten käytiin lastenkirran polilla kontrollissa kun pojalta korjattiin kives 3 kuukautta sitten, se käynti sujui oikein mallikkaasti. Kives pysynyt paikallaan ja seuraava kontrolli vuoden päähän! Lääkäri oli ikävästi tunnin myöhässä, mutta onneksi Roope ei enää ollut kuumeinen vaan jaksoi leikkiä kiltisti. Käynnin jälkeen kävimme Vapiksessa, Roopekin sai valita itselleen lelun kun pikkusiskolle ostin keväthaalarin! Olimme ihan kahdestaan pojan kanssa liikenteessä ja hauskaa oli!!!
Meillä oli muuten autokin melkein viikon verran huollossa, mutta nyt toimii kunnolla. On sekin täällä maalla ikävää kun ei ole autoa, niin tuntuu ettei mihinkään pääse. Tietenkin se on tottumiskysymys ja pikkusen välineisiin pitäisi satsata jotta pääsisi kahden suht´pienen kanssa liikkumaan. Mutta kun on tottunut käyttämään autoa niin olo on ihan rampa. Pitäisiköhän muuttaa pikkusen asennetta. No, onneksi on pyöräilyilmoja luvassa, niin pääsemme sitten paremmin liikkumaan! Roope kun on laiskan puoleinen kävelemään.

Nyt pitää taas joutaa, pyykit pitää laittaa kaappeihin.
Aurinkoa kaikille
T. Minna : )

P.s sain vihdoin ja viimein asennettua dikiboksin makkarin telkkaan. Se ei ollut muusta kiinni kuin viitsimisestä, LAISKA ÄITEE!! Enää pitäisi laittaa vielä vanha kunnon vhs takaisin omalle paikalle!