Tänne minäkin eksyin.
Uuteen maailmaan, jonne teidätkin mukaani nappasin!
Tervetuloa kuuntelemaan/lukemaan kotiäidin turinoita.
Olen kotiäitinä toiminut jo hieman yli 4vuotta. Kokemusta siis löytyy, mutta silti tulee vastaan uusia tilanteita viikottain. Minulla on kotona 2 elävää lasta ja kolmas on mielessä, taivaankotiin muutti meidän pienityttömme jo kohdusta. Ikävä on vieläkin hirmuinen vaikka aikaa on kuolemasta jo yli 2vuotta. Onnekseni kotona vipeltää 4v. poika ja 1v. tyttö. He pitävät äidin paremmin arjessa kiinni kuin mikään muu.
Roosan kuolemasta jäi hirveä pelkopeikko. Pelkään koko ajan että menetän elävätkin lapseni, tai mieheni.
Aiemmin sitä niin tuudittautui uskoon ettei minulle voi tapahtua mitään. Muille saattaa tapahtuu pahoja asioita ei meille. Onnekseni olen oppinut hieman hallitsemaan itseäni, en enää kääri lapsiani pumpuliin, koska en siihen pysty. Mitenkään en voi hallita maailmaa, ikäviä asioita sattuu, niiden kanssa vain on opittava elämään vaikka välillä pahalta tuntuukin. Sitten mennään vessaan parkumaan!!! :)

Tulen kertomaan lisää meidän perheestämme. Nyt pitää joutaa neiti päikkäreillä pihalla, kamalan hiljaista, pitää mennä tarkastamaan hengitys!!!

Nauttikaa talvi-illoista vieläkun on lunta! Meillepäin luvattiin ensi viikolla jo plussa asteita, saas nähdä että vieläkö silloin on lunta maassa!!!