Olen oikeasti ihan väsy! Niin väsynyt tähän helteeseen, väsynyt pähkäilyyn ja väsynyt meuhkaamiseen.
Ihan tilt!!! Onneksi illalla pääsee mökille saunaan!
Mammat olivat meillä tänään, se oli kivaa. Mutta kun pitää siivota ja laittaa kotia edes johonkin järjestykseen ennen kuin vieraat tulevat (mikä meillä tarkoittaisi sitä että 5 min. ennen pitäisi siivota) ja kun vieraat lähtevät pitää taas siivota. 6 mammaa ja lapsia oli tällä kertaa vain 10. Silti desibelit kohosivat kattoon, sitä en oikein jaksa silleen pidemmän päälle. Sanoo mamma mikä toivoo lisää lapsia itselleen!!! Vaikka vierailun päätteeksi kaikki mammat muksuineen auttoivat laittamaan kaikki lelut paikoilleen niin silti minä (pilkunviilaajana) käyn kaikki lelu korit läpi ja laitan lelut oikeisiin koreihin. Turhaa sanoo mamma joka toivoo itselleen lisää lapsia!!! Olen pikkasen jo kyllästynyt tähän joka viikkoiseen kohkaamiseen. Poika ei haluaisi lähteä muitten luokse, omat leikit vain kiinnostavat. Neiti käy kyläilyjen jälkeen ylikierroksilla niin ettei päikkäreistä tule mitään. Siten koko ilta menee sitten kohkailuksi! Nytkin neiti laulaa vintissä, ei tainnut huomata että äiti karkasi sieltä!! (pitää koputtaa puuta kun kohta se neiti sitten huomaakin minun puuttuvan...)

Laiskuutta on jäänyt myös muutama muukin päivitys tekemättä. Ja ehkä osin myös siksi että meille on tapahtunut niin vähän! Viikonloppuna meillä käväisi vieraita. Ensin perjantaina herkku-serkku tuli miehensä ja melkein kaikkien lasten kanssa oikein yökylään. Lähtivät la-aamusti Särkänniemeen. Ja minä podin reporankana väsymystä ja krapulaakin kotona ja mökillä. Mökillä oli toinen serkus perheineen kylässä, oikein ulkomailta... Olivat käyneet Muumimaailmassa. Sunnuntaina he poikkesivat meillä kahvilla. Kiva saada vieraiksi sellaisia vieraita joita oikeasti näkee harvemmin. Silloin kun heidät näkee pienemmässä porukassa niin silloin ehtii kunnolla juttelemaan. Muutakin kuin -hei mitä kuuluu, kiitos hyvää ja nähdään taas pian-!

Jos joku mammoista sattuu lukemaan tämän tekstini, niin tarkoitus ei ole loukata ketääm. Pidän teistä kaikista, mutta välillä on tälläisiä päiviä minullakin! Vaikka onkin kiva nähdä, niin nyt kun syys taas alkoi niin tuntuu ettei päivän tunnit riitä siihen kaikkeen mitä pitäisi tehdä. Sitten kun iskä tulee kotiin niin en millään jaksaisi häntä työllistää kaikella sillä mitä minulta jääpi tekemättä! SORI!!!

Väsyterkuin Minna : )