Tänään ei sitä tuomarin pilliä ole tarvittu! Meillä nääs ollaan oltu kipeitä, tai siis Roope on ollut. Oksentanut koko päivän. Nyt illalla onneksi piristyi ja pilpatti aivan normaalisti. Ronja ei ole oksentanut, mahtaako se sitten huomenna olla edessä?? Toivottavasti ei, Roopen oksentamisen kanssa pärjää, osaa oksentaa jo vatiin, mutta tuo neiti ei oikein ymmärrä vielä sen tarkoitusta. Tänäänkin kaatoi sen kerran olkkarin matolle nurinperin! Ja äitee on tosi onnellinen. Tänään ei tullut kuin yksi koneellinen pyykkiä! Eilen kun sain korin tyhjäksi!!!! Hyvä minä!!! Niin ja sitten me vanhukset, kaippa me olemme sitten viikonloppuna kipeinä, kun pääsisimme oikein reissuun kahdestaan!!! Kohtalon ivaa!!!
Kuinka kauan muuten tuollainen oksennustauti "itää"? oisko kellään tietoa, kun appiukko sanoi että Roope on saanut sen varmaan viime maanantaina kun oltiin terkkarissa labrassa. Itse olen kyllä sitä mieltä että kyllä se aikasemmin alkaisi sitten oireileen. Mutta tiedä sitä sitten??

Meinasi käydä paha moka tänään. Meillä kun anoppi ja appi ei ole eron jälkeen enää missään väleissä, niin he eivät pysty olemaan saman katon alla hetkeäkään. No, aamupäivällä mies soitti ja sanoi että appiukko lupasi tulla vaimokkeensa kanssa pitämään lapsille seuraa kun me ollaan keilaamassa. Peruttiin se kyllä kun Roope oli vielä niin poteva päivällä. No, eikös klo 17 anoppi hyppää ovesta sisään vahtimaan kakaroita mein keilaamisen ajaksi. Anopin kanssa EI sovittu mitään vahtivuoroa. Yleensä ollaan aina pyydetty etukäteen ja nyt hää ponkas yht´äkkiä meille. No anoppi kyllä lähti melkein samaa vauhtia kun kuuli että meillä sairastetaan. Mutta jos olisikin käynyt niin että meillä oltaisiin oltu terveitä, niin silloin olisi ollut paniikinpaikka, kun appiukko, vaimoke ja anoppi törmänneet! Viimeksi ovat varmaan olleet samassa tilassa samaan aikaan, niin että ovat oikein nähneetkin, meidän häissä kirkossa ja silloinkin kuulemma anoppi oli sanonut sellaisia sanoja joita harva ihminen kirkossa (ainakaan) sanoo.
Ja meillä olisi ollut muksut silmät pyöreinä tilannetta seuraamassa. No, onneksi se kohtaus jäi kokematta!

Mutta nyt tämä mamma menee maate, jo viime yö oli hieman repaleinen joten luulisi unen maittavan!
Kauniita unia kaikille tasapuolisesti
T. Minna : )