Ensiksikin KIITOS serkulleni ( http://katiija.vuodatus.net/ ) vinkistä kauniiseen pohjaan.
Ja kiitos pojhan valmistajalle Kikille.
Eli muokattu on pohjaa taasen, sopiiko tämä teidän mielestä minulle?? Enkeli on kuin Roosan haudalta kuvattu. Rakastan enkeleitä, minulle ne eivät ole koriste-esineitä, minulle ne ovat tyttäreni syntymämerkki. Kuvia kun ei tyttärestäni ole kuin yksi, niin kaikki kauniit enkelit ovat minulle kuvia hänestä.
Meillä muuten muokataan tietäkin tuossa talon edessä. Kaivinkoneet ovat jo toista viikkoa myllänneet siinä. Lapsilla on paljon ihmettelemistä. Keittiön ikkuna on juuri  sopivasti (lasten mielestä) ruutu kaivureiden ihmeelliseen maailmaan. Ikkunassa monta pientä nenänpään jälkeä, mitä sitä turhaan vielä edes ajattelee ikkunoiden pesua... Ulkopuollellakin pölyää sen verran että pesua ei edes huomaisi.

Meillä neitikin potee sitä vesirokkoa. On se kumma että se alue joka on vaipan alla piilossa on täynnä näppylöitä, niitä ei ole muutama vaan niitä on kymmeniä siellä. Sinne kun ei passaa laittaa mitään mentolivoidetta eikä muutakaan vastaavaa, niin yö oli sen mukainen. LEVOTON!!! Mieskin vaihtoi alakerran sohvalle mukkumaan kun ei oikein sängyssä nukkumisesta tullut mitään. Neiti pyöri koko sängyn leveydeltä! Yölläkin vaihtelin vaippaa tunnin parin välein tai ainakin ilmatuuletin pimpuraa. Laitoin Aqualan L:llää, Jonkin verran se auttoi, kunnes vaippaan tuli pissaa tai hiki niin vehtaaminen alkoi uudelleen! Päivällä onkin helpompaa olla ilman vaippaa, lattia on helpompi kuivata kuin pari sänky. Nyt neiti onkin päikkäreillä, jos eilinen toistuu hän herää sieltä aikapian, mutta toivotaan että saisi nukuttua. Isoveli lähtikin kerhoon, hiukan nyreissään kun kaivuuhommat olisivat olleet vielä kesken. Ei tainnut paljoa lohduttaa vaikka koitinkin kertoa että kyllä ne kaivurit ovat tuossa tiellä vielä pitkään! Mutta kun juuri nyt olisi päästävä katsomaan!!! Vankkumaton ihailija!!!

Taidan itsekin mannä lepäämään. Painaa omiakin silmäluomia sen verran. Aloitin muuten Roopellekin villapaitaa. Vihertävästä Jengasta, katsotaan että mitä tulee vai tuleeko mitään!

Kaunista kevätpäivää
Toivotteleepi Minna : )