Harmaa on yleisilma päivänkin. Itselläkin tökkii pahemmin kuin pitkään aikaan. Mikään ei tunnu sujuvan (ainakaan niin kuin itse haluaisi). Lapsilla on omatahto. Ei sillä ettenkö olisi siihen ennenkin törmännyt, mutta tänään heidän tahto ei seuraa yhtään äidin tahtoa!!! Kaikki menee sitten ihan keturoilleen!
Lääkäriin sentään kerittiin Roopen kanssa. Korvatulehduksen kontrolli. Ei tulehdusta korvissa, mutta (pitääkö aina tulla MUTTA) eritettä molemmissa korvissa (siis välikorvassa). Ehdotti korvien putkitusta. Putkitusta, eihän meillä ole kärsitty "korvakierteestä", Roopella on ollut nyt 2 korvatulehdusta. Kaksi ja nyt jo ehdotti putkitusta!!!! Yleensä olen tottunut että ainakin 3-5 tulehdusta lyhyessä ajassa ennakoisi putkitusta. KAKSI tulehdusta!!! Blääh.

Silitimpä äsken miehen paitaa, valkoista kauluspaitaa hautajaisiin. Eikös sen hihakin pitänyt tökkäistä takanluukkuun mikä on aivan nokinen. TIETENKIN siihen hihaan tuli nokea, milläs sitä nyt siitä pois ottamaan, huomenaamulla paita pitäis viedä vanhuksille. He lupasivat ottaa mein "juhlatamineet" autoonsa, kun heillä on autossa enempi tilaa!!! Ei sitä paitaa enää ehdi pestä ja silittää! Mun tuuria JOO!!!

Onneksi nyt on talossa HILJAISTA, poika kerhossa ja neiti päikkäreillä.
Maassa rauha ja hyvä tahto!!!

Terveisin Minna : )

Edit:
Pitää vielä lisätä että kun tyhjensin astianpesukonetta, niin eikös yksi laseista lipeä kädestä ja tippunut lattialle tuhansiksi sirpaleiksi. Vaikea saada vajaa 2v. pysymään poissa kivoista lasinsirpaleista.