Kyllä teki äiteelle terää käydä vähän tuulettumassa! On se hassua vaikka on ihan vaan päivänkin poissa kotoa, niin ikävä on ihan mieletön. Kyllä kotiin on hieno palata kun lapset juoksevat vastaan ja kertovat että on ollut ikävä! Tuntee olevansa ihana ja arvostettu! KERRANKIN!
Reissu oli raskas, vaikka selvinpäin olin ihan ilman krapuulaakin, niin kyllä sitä väsyy jo ihan totaalisesti! Ilta laivalla meni pitkäksi, kun piti ystävän kanssa jutella pitkästä aikaa oikein nenätysten. Vaikka puhutaankin puhelimessa se ei tunnu samalta. Siinä vuodateltiin murheitamme puolin jos toisin! Hermoterapiaa!!!
Kiitos iso ystäväiseni!

Tänään kotona onkin sitten kiukuteltu. Neiti oikein suutuu äiteelle pikkuasioistakin. Ikävä purkautuu, mitäs olin poissa, sitä se neiti varmaan ajattelee.

TAAS SATAA VETTÄ!!!  Eikös se voisi jo hieman luntakin sataa maahan asti! On NIIN ikävää kun ulkona on märkää ja KURAISTA pyykkiä riittää ihan muutenkin! Pyykkikopalle on tapahtunut jotain kummallista. Viikonlopun aikana se on suorastaan villiintynyt, eihän nuo kaikki vaatteet edes mahdu sinne! Se on tainnut puhjeta kukkaan. Eteinen on toinen kummastus, mistä tuo kaikki hiekka sinne on joutunut? Onko täällä ollut poissa ollessani jokin hiekkamyrsky?
Jotain hassua täällä kyllä tapahtuu kun äiti on hetken poissa!!! Uskaltaakos sitä kohta enää mihinkään poistua ja jättää isin lasten kanssa tänne kolmistaan???
No, toivottavasti. ÄITIKIN ANSAITSEE VÄLILLÄ LEPOA!!!
Vai mitä kumppanini??

Kirjoitellaan taas ja minulle saapi jättää myös kommentteja!!
Kiitos t.Minna : )