Muksut kyllä osaavat kiukutella! Aina kun yritän saada jotain aikaiseksi, niin eikös toinen pahimmillaan molemmat kiukuttelemaan siihen viereen! Mistä ihmeestä ne tietävät koska äitiä ei kannattaisi häiritä?
Poika jatkaa kuumeilua, iltaisin kuume nousee, tänään aamullakin sen verran että ei menty kerhoon! Asetteli kysymyksen kauniisti, enhän voi mennä kerhoon kipeänä? Välillä tuntuu tulevan noita päiviä jolloin ei haluttaisi mennä kerhoon, mutta sitten kun kerholle ollaan päästy siellä tykätään kumminkin olla! Ja yleensä niinä päivinä kun äiti on ihan rättipoikkiväsynyt, niin silloin pitää kiukutella JOKA asiasta! No, kotiäidin elämän ihanuuksia!!

Mitn niistää 1,5v:n nenä niin että siitä tulee siisti ja samalla se ei saisi sattua? Neidin nenä on jo ihan punainen ja iho melkein rikki. Rasvaa ei voi laittaa kun se on 2sekunnin päästä joko nessussa TAI sohvassa, tyynyssä, matossa, äidin tai neidin paidassa! Kaikki nuo edellä mainitut paikat ovat "kuorrutettu" jo rää´ällä. Isoveli käyttää enää paitaansa tai sitten imaisee ne takaisin sisään. Mutta nessua ei voi käyttää! Tietenkään!!

Yksi neljästä vaatekaapista siivottu. Helpoin, pojan kaappi! Enää ei ole kuin 3+kaamea vaatekomero! Komerossa on KAIKKI tavarat hujan hajan. Voi kun joku ihana ihme tapahtuisi ja yht´äkkiä komero olisikin siisti! Joku pyhimys olisi käynyt siivoamassa sen. Niin ja asentanut sinne hyllyjä ja rekkejä ja säilytys laatikoita niin paljon että kaikki tavarat ja vaatteet olisivat KAUNIISTI omilla paikoillaan!
Voih, haaveunta!

Vuoden kotiäidin titteliä uhmaten, jätän kipeät lapset anopin huomaan illalla ja menen mieheni kanssa keilaamaan! Menen silti!!!

Menen kotvaseksi nauttimaan tuosta niin leudosta talvi-ilmasta. Lunta ei missään, mutta ei ole kyllä pakkastakaan!  :)

Lisäys: Blogi ei enää hidastele, mutta nuo koristeet tulevat tuonne kirjoituksen joukkoon.
Kyllä tämä tästä!