Hei taasen pitkästä aikaa!
Olen pitänyt "nettiseisakkia". Välillä tuntuu etten saa mitään aikaiseksi. Istun vain koneen äärellä ja tuijotan päätettä. Luen juttuja ja puran outoa oloani tänne koneeseen. Päätin että pidän paussin koneen käytössä. Meni sentään 3 päivää etten koneeseen koskenut! Vaikka tiukkaa se tekikin!!!  Nyt on jotenkin parempi mieli olla koneella, olenhan tehnyt muutakin. Elämää ilman konetta on oikeasti!!!

Olo on ihan kökkö! Kuukautisetkaan eivät alkaneet vaikka pitikin. Nyt niitä saa taas "paniikissa" ootella. Vaikka mulla onkin vauvakuume, EN halua kierrukkalasta! Minulle siis on laitettu kesäkuussa kierrukka ja nyt tökkii. Jos vaikka ne kuukautiset ovat muuten vaan myöhässä. Onhan Jooko!?!
Sitte vielä pohje on ihan julmeettoman kipeä. Mitä jos siinä on joku tukos, laskimotukos. Sekin vielä. Tai sitten minussa ei ole mitään vikaa KUVITTELEN vaan. Flunssa varmaan tulossa, mutta kun se si vie kuukautisia eikä aiheuta kipuilua jalkaan. Odotan ensi viikkoon, mietin sitä sitten. Pöpilään varmaan joudun jos lääkärille meen valittaa!! :(

Kaikenlaista vaivaa sitä ihminen itsestään löytää kun rupee miettimään et mikäs tuokin kolotus oikein on! Tiedä sitten mitä pitäis oikein tehdä. Kukkasia varmaan kasvattaa. Mulla kun nekään ei oikein kasva kun ei ole viherpeukalon vikaa.

Menen potemaan ja kiukuttelemaan lapsille ja miehelle! :)