1. Ei vieläkään ukkosta, painostaa! Onneksi hieman lämpötila laski niin (muka) hiven raikkaampi ilma pihalla! Jos sitten vaikka huomenna!!!

2. Miten ihmeessä lapsi voi olla niin rasittava ja rakastettava kun pitäisi mennä nukkumaan? Meillä kun ei ole ollut oikeastaan koskaan ongelmia pojan nukkumaan laitossa, niin eikös ne kaikki sitten kertaannu neidin kanssa! Roope on vain viety sänkyyn jonne parhaimillaan nukahtaa alta 2min, mutta tänäänkin istuin neidin vieressä yli tunnin ja odotin että neiti nukahtaa. Aina kun yritin poistua huoneesta neiti ponkasi pystyyn ja itkemään. Sitten kun istuin viereen niin suostui sentään laittamaan pään tyynyyn.
Ja niille jotka ovat sitä mieltä että neiti pitäisi jättää vain sänkyynsä huutamaan ja itsekseen rauhoittumaan voin heti todeta että se EI toimi. Ronja kun pystyy (ainakin tuntuu siltä) oksentamaan silloin kun tarvetta löytyy. Kun neiti ei muuten pääse sängystä pois eikä kukaan istu vieressä niin silloin neiti oksentaa. Lauantai iltana viimeksi meni petivaatteet vaihtoon ja matto pesuun!
Rakastettavaa on se että lapsi tykkää äiteestä niin paljon ettei raaskisi yöksikään luopua!!
Se tunne on ihana vaikkakin se ilmenee mitä ärsyttävämässä paikassa/tilanteessa!!!

Onneksi näitä päiviä/iltoja ei ole kauhean useasti.

Nyt pitää joutua untenmaille. Aamulla kun PITÄÄ nousta reippaana!!!

Öitä t. Minna :)