Ihanaa aamurauhaa. Lapset katsovat onnellisina lastenohjelmaa ja minulle jäi pieni hengähdystauko. Senkin käytän blogissani. Mies selkävaivaisena töissä, ei edes saanut sairaslomaa, ajatella ei saikkua vaikka ei meinaa vaatteita päällensä saada. No, onneksi tässä on kolme vapaapäivää tulossa! Edes pieni helpotus!! :)

Eilen illalla taas meni melkein yöhön, että sain neidin nukkumaan. On se sitten kumma ettei voi nukkua. Jos Ronja ei nukahda maitopullon kanssa syliini, niin omaan sänkyyn ei AINAKAAN voi sitten nukkua. TAAS eilen kokeilin omaan sänkyyn nukuttamista. EI TOIMI, EI! Puolitoista tuntia lauleskelin, hyräilin, satuilin, silitin selkää, päätä, sormia. EI, ei nukuta. Viimein kyllästyin ja kannoin hänet meidän sänkyyn ja siihen neiti sitten aikaa myöten nukahti, äidin kainaloon! Äidistäkin tulee selkävammanen jos monta ehtoota pitää pinnasängyn laidalla roikkua! Ja jos yksin jättää huoneeseen niin tulee ihan hirveä huuto ja sitten herää isovelikin! Roope on ollut ihan pienestä pitäen helppo nukutettava. Iltamaidon jälkeen hän on jäänyt ihan yksiskeen sänkyynsä ja kestää kotvanen ja pikkuherra nukkuu sikeästi yöunta! Ilman puolen tunnin silittelyjä ja hyräilyjä! Hän vain nukahtaa sinne. Miksi OI miksi Ronja ei voi olla samanlainen???
Kai sitä tottui helppoihin iltoihin, silloin jäi aikaa toisillekin ja telkkarille. Sai kattoa ysin sarjat. C.S.I ja House ja Pako. Nyt aika menee pinnasängyn laidalla! IHANAA OLLA KOTIÄITI!
Varsinkin nyt kun isäkään ei kauheasti pysty osallistumaan lastenhoitoon. Toivotaan että tämä ajanjakso ei kestä hirmuisen kauan!

Kiitos kaikille kommentoijille. Todella kivaa lukea, että täällä käy vieraitakin. Ei ainoastaan haamuilijoita! Sellaisia joista jää laskuriin jälki, mutta ei muuta!

Iloisin pakkasmielin Minna : )