Arki jälleen pyhien jälkeen. Sen kyllä huomaa. Ulkona sataa vettä! Ja tammikuu, siis TAMMIKUU! TALVI, ken uskoo. Yleensä näihin aikoihin harrastetaan lumileikkejä. Lumiukon tekoa, pulkkamäkiä, luistelua ja hiihtoa(siis ne ketkä omaa sukset)! Nyt vain luistelen ja hiihdän telkkarissa. Katson telkkarista kun muut hiihtää ja luistelee! Penkkiurheilua, kun en oikein muutakaan jaksa! Lupasin itselleni, että tänä vuonna saatan jaksaa urheilla enemmän. Keilailun lisäksi siis!
Joten eilen pakkasimme mukulat rattaisiin ja lenkille. Tunnin reipas ulkoiluhetki! Siitä vaan pitää muistaa pitää kiinni. Edes kaksi kertaa viikossa tunnin rattailu! Keväämmällä sitten voi pyöräilläkin! Ei sinänsä lumi ei haittaisi polkemista nyt, mutta kun jalkakäytävät ovat niin piukkaan hiekoitettu, että Roopella on hankalaa polkea! Onkohan tuo tekosyy, vai oikea syy???

Mekin siirryimme digiaikaan. Joulupukki antoi avustusta, joten päätimme ostaa oman boksin. Nyt sitten olen tapellut niiden saa****n johtojen kanssa. Miksi laitteen ohjekirjaan EI voi laittaa OHJEITA?? Yritimme epätoivon vimmalla saada vanhanajan videoita kytkeä boksiin, mutta millään ei kanavia näkyviin. Sitten päätin mennä kysymään liikkeestä apua. Siellä osasivat neuvoa, että videoissa ei näy enää kanavat. Ainoastaan boksista voi vaihtaa kanavia. On se yksi perkele, MIKSI SITÄ EI VOI LAITTAA OHJEKIRJAAN???? Olisin päässyt paljon helpommalla ja vähemällä kinailulla miehen kanssa!
Roopekin sai nyt sitten oman digipoksimen. Boksin pahvilaatikko poksimena ja hobbyhallin laatikko telkkarina. Niin ja suklaarasia videona. Ja mieletön määrä erilaisia johtoja. (ne ovat oikeita, käytöstä poistettuja). Niitä asennellaan monen monituista kertaa päivässä, vaihtelevalla tuloksella. Sitten vielä pikkusisko sattuu tulemaan asennustöihin mukaan niin kaikki menee sekaisin! Ihan niin kuin meillä vanhuksillakin meni! (meillä tilanne vain toisinpäin) Koskakohan Roope huomaa että meillä on vielä mukana DVD-soitin. Se vielä Roopelta puuttuu. Sekin tarvitsee sitten oman laatikon.

Ensi viikolla alkaa taas kerhot. Se on kiva se. Roopellakin riittää sitten tekemistä. Ja äitee saapi omaa aikaa! Ihanaa! Sitä odotellessa
terkuin Minna : )