Olipas viikonloppu. Lapsoset kultaiset ovat levottomia, räkätauti molemmilla. Nenät tukossa, mutta silti räkää valuu koko ajan. Niistäähän ei sitten millään voi! Mikä siinäkin sitten on? Sehän sentään helpottaisi oloa, ees vähäksi aikaa! Sama vika noiden lääkkeiden käytössä. Pojalla kun oli kuumetta niin ajattelin että panadolsuppo yöksi auttaa oloa. Mutta ennekuin sain lääkkeen laitettua piti taistella viisi minuuttia ja koita siinä sitten selittää kiukuttelevalle pojalle että se helpottaa!!!  Miksi hän ei sitä usko? Aamulla kun oli parempi olo jo, niin silloin kyllä sanoi että helpotti se. MIKSI kaikki pitää tehdä AINA vaikeamman kaavan kautta? Onneksi neiti on sentään vielä senverran pieni ettei pysty laittamaan vastaa vielä niin paljoa.

Viime yönä saatiin sentään nukutuksi hieman paremmin jo koko perhe. Jos se räkä tulisi sieltä nenästä pois. Kait seuraavaksi sairastuu mies. No, rutiinilla se hoitaminen sitten sujuu! Mies sentään ottaa lääkkeensä hieman paremmin, ei tarvii ihan viittä minuuttia selittää että SE AUTTAA! Eikä miehelle tarvii laittaa suppoa! Onnistuu kyllä nielemään lääkkeensä jo!
Kuka minua sitten hoitaa jos minä sairastun? Mieshän menee töihin ja jättää lapsoset kultaiset kotiin sairaan äidin hoidettavaksi, ensin kun on potenut vaimon hellässä huomassa!

Tätä se on kotiäidin arjen/elämän onnea!!!
Nautitaan siitä!
Piti vielä valittamaan, kun se "täti" sitten tuli kylään, selkää juilii ja maha turvonnu kunnon palloksi. YÖK, naisen elämä sucks!!! Mutta onneksi en sitten odotakkaan sitä kierrukkalasta, se on oikeesti hyvä se!

Kylläpäs kone hidastelee. Ja jotain ihmeellisyyksiä lisää tekstiin. Älkää syyttäkö minua niistä (rn).

Lisäys: Onneksi muidenkin blogit tökkii. kävin kurkkamassa muuallakin. Toivottavasti toimii sitten joskus taas! :)