Päivä itselle. Mies keilareissulla, palaa joskus ehtoolla. Lapsoset suloiset hoidossa. Poika meni papan luokse (appiukon) ja neiti meni mummin luokse(anoppi). Ihanaa aikaa itselle. Ja paskat! Mitäs minä olen kotona tehnytkään, hmmm mietitään... pessyt perkele pyykkiä, raahannut perässä sitä hirveää meteliä pitävää konetta, mankeloinut lakanoita ja pyyhkeitä, kulkenut rätti kädessä huoneesta toiseen, kerännyt leluja ja korjaillut kirjoja ja vaatteita! AIKAA ITSELLE??? MISSÄ??? Elämä on!
Onneksi sentään olen saanut huudattaa radiota, eikä kukaan valita! Pitää soittaa RadioCityä (pieni mainos) nyt kun viimoisia vedetään. Siis radioCity vetää. Mitä sitä sitten kuunnellaan???

Onneksi sentään pieni tauko luotiin äiteelle, ehdin kirjoittamaan teille lukijani nimettömät. Enää ei tarvii ku kohta laittaa uusi ja viimonen koneellinen pyykkiä pyörimään. Pesun loppumista ootellessa istahdin kahvikupposen kanssa koneen ääreen. Kyllä onkin ihanaa istua vähän aikaa. Kohta kun nuo lapsoset tulla tupsahtavat kotiin. Silloin Metallica ja Ozzy vaihtuvat Muumiin. Ja mieli lepää.

Ulkona on jo niin pimeää että mieleni tekisi viedä pihalle monen monta kynttilää tuikkimaan koska sitä lunta ei vieläkään ole valaisemassa, mutta taidan jättää ne kynttilät sytyttämättä ja laitan vain terassinlyhtyyn kynttilän. Turvallisuus syistä. Ulkona nuo eläimet/kissat ovat ihan pöhköjä ja tuuppaavat nenänsä joka paikkaan!

Mutta nautitaan hiljaisuudesta niin kauan kun sitä piisaa!
Voihan kökkö laskut maksamatta, ei kun nettipankkiin!!!

Kirjoittelemisiin Minna