Ensimmäinen virallinen lomapäivä! Se onkin kulunut sitten isännän projektin kimpussa. Nyt on ladottu kaikki harkot seinäksi ja betonit on valettu. Jopa minä "jouduin" hommiin. Tänään ei tosin tarvinnut betonin kanssa lääräillä, mutta lauantaina kyllä. Ihan kivaa ja helppoa hommaa, mutta voimille se kävi! Betoni painaa ihan riittävästi, sitä kun ämpäri tolkulla kaataa pieniin koloihin. Ja työergonomiaa ei sitten noista hommista löydy ja sen kyllä tuntee tänään lihaksissa. Vai mahtaakohan se johtua lisävuosista mitä pakkaa tulemaan. Taas tuli yksi plussa 24 perään. Enää en täytä enempää kuin 24v. En suostu en! Ikäkriisiä ei ole, ei!

Tiedättekö että Jon Bon Jovi on IhQ! Jos jollain laulajalla on ihanan pehmeä ääni niin Jovilla on. Ja nyt saanen taas nauttia uusista biiseistä kun onnittelut toivat mukanaan levyn. Tiesin kyllä saavani sen, olin kaupassa mukana kun se ostettiin. Mutta eilen vasta sain sitä kuunnella ensi kerran. Tänään siitä olenkin sitten nauttinut yksin ilman yhdenkään muksun kitinää. Ei tule ikäviä "lisä-ääniä"!

Huomaa että arki on tullut (juhlimisen jälkeen). Kaikkia mahdollisia mamman koneita, kuten meillä kehutaan (pesukone, tiskikone ja kuivuri) ovat pitäneet liikettä! Tuon koneellisen kun saan kuivumaan niin sitten pidän kyllä KAHVIpaussin! Hammasta kivistää pahoin jo!! Minäkö kahviriippuvainen! KYLLÄ!!! Ja siitä en luovu!!!

Nähdään taas!
Terkuin Minna : )