Oikeesti kuka tälläistä hellettä jaksaa?? Valivali, heti kun on pari päivää mittari kivunnut yli 26. Mutta oikeesti, minä olen hiukan viileämmän ystävä. Kun ei jaksa hellettä niin ei jaksa!

Päivitykset pikkasen myöhässä, myönnän. Mutta kun olen ollut menossa helatiden, iltaisin on ihan poikki väsy, pari minuuttia sänkyyn kaatumisen jälkeen aa-tuutilullaa ja unta riittää aamuun asti!

Oltiin siellä Zoolandiassa silloin viime torstaina. Reissu onnistui oikein mainiosti, sääkin suosi meitä. Kevyttä aurinkoa, pikkusen pilvistä ja ei tipan tippaa vettä taivaalta! Juuri sellaisesta MINÄ pidän! Ihanaa katsoa kun lapset nauttii, neiti oli ihan intoa täynnä kun sai ihastella eläimiä. Ja varsinkin hepat ne olivat kova sana! "peppa, pieni pieni peppa", ja ymmärrättehän että peppa on meillä heppa! Siellä oli niin suloinen settis ja sitä sai silittää. Kyytiin olisi pitänyt päästä, tietenkin, mutta ei hevosten aitaukseen saa mennä. Koita sitä nyt 2v. heppahullulle tytölle selittää. Pitää etsiä jostain lähimaastosta talli johon neidin kanssa voitaisiin mennä, varsinkaan kun äiteekään ei sitten hepoista tykkää!!!

Viikonloppu meni siellä täällä liidellessä! Ihanaa mutta väsyttävää!!!

Viikko aloitettiin räväkästi. Suunnattiin mökille mattopyykille. Koko talon matot (siis käyttömatot) pestiin ja nyt ne roikkuvat tuolla ja koittavat kuivua. Onneksi ei vesisadetta vielä ihan olla luvattu, kenties sitten torstaina saattaa sataa. Mutta kuka niihin ennusteisiin luottaa, meilläpäin ainakin on pikkasen pieleen mennyt ennustukset välillä!!!

Käväistiin tänään ukon kanssa kesän viimeisellä moporeissulla. Muksut hoitoon ja pyörän selkään. Päästiin sentään Forssaan saakka kunnes mopo rupesi pikkusen piiputtamaan. Ei pahasti, mutta tarpeeksi jotta suuntasimme takaisin kotiin. No sainpahan parit asiat kotonakin hoidettua.
Reissussa oli kivaa. Ainoastaan helle haittasi. Kun ei voi ajaa vähemmissä vaatteissa, niin hikihän sitä tuuppasi! Pelkästään kypärän alta virtasi jo kunnon hikikosket. Ei se pyöräilykään herkkua helteellä ole!

Huomenna suuntaamme auton nokan kohti Turkkusta. Pari kyläpaikkaa pitää kiertää! Nää on näitä sukulaiskiertueita. Joten saatan olla taas kotvasen aikaa piilossa!! Mutta palaan aina takaisin kuin takiainen. Minusta ei niin helpolla pääse!!!

Näihin kuviin ja tunnelmiin
Terkuin hikimärkänä yöhelteeseen kyllästynyt kotiäiti Minna : )