Ihanaa kun on aurinkoista, mutta lämpötila ei kipua kohti 30. Tänään on ollut kaunis päivä. Juuri sopiva minulle. Aamulla oli kyllä sellainen olo että miten ulkona tarkenee kun ei ollut kuin 23 astetta. Hyvin tarkeni.

Luojan kiitos viikonloppu on ohi! Pikkusen meinasi ottaa voimille tuo paraneminen. Iltaa kavereiden kanssa tuli istuttua sitten oikein kunnolla, kello läheni 4 aamulla ennenkuin kerkesin nukkumaan. Onneksi tiesin että ei ole minkäänlaista kiirettä hakemaan muksuja kotiin. Muksuthan oli mummin ja pappan kanssa Muumimaailmassa. Heillä oli ollut todella kiva reissu, kaikki muumit oli tavattu ja muumitalossakin käyty. Mutta kumminkin kun mökille olivat päässeet järveenhän sitä oli ollut jo kiire!!!
Oli oikea iso ikävä jo muksuja, taisi muksuillakin olla pikkusen ikävä kun syliin piti päästä kiukuttelemaan. Neiti oli kaatunutkin kunnolla ja molemmissa polvissa komeili kunnon laastarit! Taisi olla sitten väsy kun kotiin päästiin kun nukahtivatkin niin kiltisti.

Tänään jatkettiin kesäprojektia, mies on päättänyt että kellariin on saatava ulko-ovi. Pikkusen mies sitä jo käsin kaivoi, mutta tänään tuli kaivinkone hommiin. Molemmat muksut silmät pyöreinä katsoivat kun iso kone pyöri pihassa. Ei mennyt poika kyytiin vaikka setä kaksikin kertaa taisi kysyä. Poika on luonteeltaan arempi. Mieli olisi varmaan tehnyt! No, saatiin kumminkin edes valokuva moisesta mylläjästä/myyränherättäjästä mein pihalla.
Kellari on nyt sitten sisältäkin raivattu ja seinä on valmis rei'itettäväksi. Oven voisi kyllä herra piakkoin hommata! Toivottavasti tuo työmaa olisi pian valmis, muksut yrittävät koko ajan ängetä sinne kuoppaan. Nyt kun se on vielä pelkkää hiekkaan kaivettu kuoppa niin sinne tippuu tosi helposti. Se on kyllä aidattu, mutta mistä sitä tietää mitä tuollaisten pienten päässä liikkuu!!! Äidille pitää kasvattaa silmät selkäänkin!!!

Nyt pitää siirtyä vaakatasoon, uni-mikkoa odottamaan. Taidan koittaa kumminkin jaksaa kattoa Raitoja rakkaudessa.

Kaunista alkavaa viikkoa, vaikkakin on luvattu vesisateita.
Raikastavia sateita oottaen  Minna : )