Vapaa tarkoittaa lapsivapaata, ei tarvitse miettiä lasten ruokkimista, -juomista, kiukuttelua, nukkumaan laittoa! Tarvitsee huolehtia VAIN itsestään. Ehkä iskee pikkusen vahtimista miehestä! Varsinkin jos mennään baariin. Joutuu hukkaan välillä!! (hauskassa mielessä tietenkin) En tapaa roikkua miehessä kiinni, baarissakaan!!! Menkööt jos menee, mutta kotiin täytyy löytää(miehenkin) !
Meillä on virallisen epäviralliset kesänavajaiset. Tänä vuonna ne hieman venähtivät, mutta paree myöhään kun ei milloinkaan!!! Muutamana vuonna olemme jo keksineet tämän syyn haalia kavereita meille grillailee yms. chillailee!!!

Muksut vietiin mökille nauttimaan rantaelämästä. Kyllä ne muksut nauttii vesileikeistä. Käytiin eilen illalla vielä saunassa mökillä ja muksuja oli tosi hankalaa saada järvestä pois. Neiti kyllä taisi pikkusen pelästyä kun me miehen kanssa mentiin uimaan syvemmälle, niin ei meinannut mummi eikä pappa riittää lohduttamaan. Mutta heti kun järvestä tultiin ylös niin itku loppui.
Huomenna ovat muksut menossa mummin ja pappan kanssa muumimaailmaan. Toivottavasti reissu menee hyvin! Siitä kerron sitten ensi viikolla.

Tapaamisiin ensi viikkoon!!!

Aurinkoterveisin Minna : )