Kylläpäs tänään on oikein kauniin aurinkoinen ja lämmin päivä. Mittarissa kolahtanut 18 astetta rikki! Harvinaisen ihanaa. Ja minä taas ikkunan takana nauttimassa siitä. Neiti kehitti viime yönä kuumeen itselleen. Ja niin tämä päivä ainakin vietetään tyttösen kanssa sisällä. Poju huinii pihalla omia remonttihommiaan tehden. Pojullakin kyllä yskää tuntuu edelleen piisaavan, yöllä taas tunti pari vierähti vierellä valvoen ettei poika vain tukehdu, niin ja se pikkuneiti kuumotti siinä kainalossa ja kitisi tukkoista oloaan. Huonouninen yö takana!
Nyt on onneksi matkaliput varattu. Oli pikkasen täyttä laivoilla. Ei sitten millään meinannut hyttiä saada. Niin ja takaisin lähdetään lauantaiaamulla joten IHANA PÄIVÄ siis KOKO päivä laivalla lasten kanssa!!! Olisin mielelläni siirtänyt tälläisen ns. risteilypäivän vielä hamaan tulevaisuuteen. Mutta nyt oli pakko, kun kotiinkin on päästävä reissulta. Kukat kun saisi vielä kuntoon, niin sitten onkin vaatteita vailla valmis! Parturi tulee kotiin tulevana la-aamulla laittamaan latvat tasoihin ja tytöt kauniiksi (hih).
Eihän pikkuisilla lapsilla tarvitse olla hautajaisissakaan mustat vaatteet? En mitenkään halua pukea neitiä mustiin, en sen puoleen poikaakaan tykkää "mustittaa". Eikö siistit vaatteet riitä?!!?

Nyt pitää mennä tyhjentämään astianpesukonetta ja pyykitkin pitäisi ripustaa kuivumaan. Mutta ihan ekaksi pitää mennä tsekkaamaan neitiä, nukkuu päikkäreillä kun nukahti syliini lastenohjelmaa katsellessa ja siitä vein neidin sänkyyn vaikkei mitään ollutkaan syönyt, lue juonut maitoa. Neiti kun ei oikein muuta suostu suuhun laittamaan kipeänä.

Mutta, mutta nauttikaa te muut tästä kauniista päivästä ja ihailkaa kevään ensimmäisiä kukkasia.
Kyllä minäkin pääsen ulos täältä vielä joskus....
Terveisin Minna : )