Ollaan tässä ohimennessä juhlittu loppu viikko neidin ikääntymistä!

Minun pieni tyttelini täytti torstaina 4 vuotta. Neljä vauhdin täyteistä vuotta! Vaarallisia tilanteita unohtamatta! En millään jaksa uskoa että vuodet voivat kulua niin kovaa vauhtia, mihin ne oikein katoaa??? Vastaisko Saunalahti!!! Nauru

Että on muuten ärsyttävää ettei kaikki "mahdu" saman katon alle samalla kertaa juhlimaan! Toiset tulevat silloin ja muut tuolloin. Ai niin, ja sitten yksi sanoo ettei tule ollenkaan ettei vaan tule samaan aikaan kun ne eräät! Että ottaa piähän! Voi miten aikuismaista käytöstä!!!

Niin ja sitten eräs niistä valittaa talvemmalla ettei koskaan saa kutsua lastenlasten synttäreille. Ai ei saa vai!!! Nyttenkin vielä erikseen pyysin tulemaan, mutte tuo EI halunnut tulla! Ei sitten sovi valittaa!!! Esikoisen synttäreiden alla viimeksi kiukutteli, kun ei ole KOSKAAN kutsua saanut. Ja silloin olikin juuri "terveysilta"-kutsut joten hän ei päässyt tulemaan synttäreille.......  Jaa että ketuttaako???

 

Ensi viikolla vietänkin sitten ihan perhepiirissä enkelimme 5vuotis synttäreitä! Silloin ei mummut ja papat kylään tulleet, koskaan eikä ole kukaan koskaan kysynytkään että pääseekö! Kyllä kait nuo sen päivän muistaa. Ehkä en tiedä? Minä tiedän ja sydäntä riistää nyt jo! Kivistää ja puristaa, henki salpautuu ja konkreettisesti sattuukin. Sydän on särkynyt, Roosan kulma tulee aina olenmaan hajalla. Vaikkei enää niin murusina kuin ennen mutta arvilla silti, ehjäksi tuo ei enää ikinä tule!

 

Menen mökille saunaan! Isommat lähtivät mummin ja papan mukana. Lähden perään!

 

Rauhallista viikonloppua!!!