Mielenkiintoista. Taas postista bongattua!!!

Eärän enlgatniliasen tuktiemlan preusetella on saamnteekvää msisä jäjresytkssesä kijraiemt snasasa oavt, anioa täkreä on se että esnimäminen ja vimienien krijian oavt okiella paiklala. Lpopu voi olla tyättä hlöypnölyä mtuta viot kiuteknin imlan viakekusia lkuea tesktiä. Tmää oninstuu sen tädhen että me emme lue yskitätisiä kijraiima vaan kookniasia snaoja.

Todistettavasti tämä toimii myös ajatuksissa/puheessa. Nyt kun olen ollut sairas ja olen edelleen niin minusta tuntu että minun ajatukset ja puheetkin ovat yhtä sekavaa sössöä. Ihan kuin tuo yllä oleva teksti. Niin silti mies ja lapsetkin ovat ehkä ymmärtäneet osan sanoistani.  Johtuukohan se siitä että meillä ovat kaikki muutkin ihan potevia.

Eli tulihan meillä lapsetkin sairaiksi. Kuumetta pukkaa heillekin. Ronja neiti kuumotti meidän välissä viime yön, pahimmillaan kuume nousi 40.2 asteeseen. Mutta ihmeellisesti nyt aamulla kuumetta olikin vain rapiat 37. Kuinka nuo lapset ovatkaan ihmeellisiä. Roope on pikkulämmössäänkin jo reporankana sohvalla katsomassa Tomi Traktoria.

Mutta mutta taidan itsekin mennä sohvalle halimaan äiteen ihanaista pojanpalleroa, kunhan vain saan tuon tytöntallukan pois pyykkikoneesta!!!

Paranemisiin
T. Minna : )

Niin ja ihanaa laskiaistiistaita!
 
Niin ja pitkiä pellavia, kuten sanotaan