Nyt on juhlittu kolmena päivänä neidin synttäreitä. Yleensä kyllä koitan saada kaikki vieraat yhdelle päivälle ja mahdollisuuksien mukaan "oikealle" synttäripäivälle. Mutta tänä vuonna kun neidin synttärit osuivat maanantaille (niin ja kai sitten seuraavat 4 vuottakin) niin ihmisillä on noita arkikiireitä. Ekat vieraat olivat jo sunnuntaina juhlistamassa. Selvisin sentään kahdella kakulla. Leipominen kun ei ole mitenkään vahva laji minulle!!! Niin ihania mekkoja ja nukkeja tuli, kiitos vain kaikille!!!
Neidin kanssa käytiin neuvolassa ja hyvin menee. Taitaa tulla isin tyttö kun oli niin hirveästi taas pituutta kasvanut. Onneksi, ei kaikkien meidän tyttöjen pätkiäkään tarvitse olla! Ei sentään ruvennut valittamaan neidin vaipasta eikä ns. puhumattomuudesta. Kyllä neiti puhuu, mutta suurin osa on sitä omaa kieltä. Paljon tunnistaa sanoja ja osaa kyllä puhuteltaessa näyttää oikeat asiat. Mutta niitä oikeita sanoja tulee harvakseltaan. Meillä on jo yksi varsinainen puhekone (isoveli) oppi puhumaan kauhean aikaisin ja siitä saakka sitä puhetta on piisannut.

Kovin vauhdikkaasti kesä etenee ja taasen tuskaisen lämpimissä tunnelmissa!! Autokin piti viedä hoitoon kun ilmastointi prakas. Tietenkin näillä helteillä!!! Onneksi sen saa jo lähipäivinä!

Olenkohan ihan kamala äiti kun odotan sitä moporeissua ihan innoissaan. Saa pikkusen hengähdystauon lapsista! Vaikka niitä oikeasti rakastan ihan hirveästi, niin kyllä välillä kaipaa omaakin rauhaa. Siunattu hulluus kun kukkii meilläkin! Niin ja neitikin menee huomenna anopille päivähoitoon. Anoppi ottaa lomillansa molemmat lapset kylään vuorotellen. Isoveli oli viime viikolla ja neiti pääsee huomenna! Äitille pikkusen vapaata, vaikkakin myös iskä on kotona, mutta kun mein poijjaat meinaa valaa tuon kellarin rappusten pohjan! Oikein betoniautokin tulee pihaan!!!

Ihanaa lämmintä kesäpäivää kaikille
T. Minna : )